Escape in april_ Fedde Le Grand rockt Escape op Koningsdag

Na internationale sterren als Roger Sanchez, Jason Derulo en DJ Chuckie staat de volgende DJ held al te trappelen: niemand minder dan Fedde le Grand zal Escape gaan rocken op Koningsdag! Maar ook op Koningsnacht en de andere avonden in april kan je los in Nederland's bekendste club. Vanaf nu begint hier je weekend zelfs al op woensdag! Boek op tijd je VIP spot via vip@escape.nl of scoor je tickets via de nieuwe website www.escape.nl
Of start je avond met een heerlijk etentje en scoor een Diner & Dance ticket!

AMS Hotspot: elke woensdag in Escape
Eclectic, urban, EDM, house, alles komt voorbij bij AMS Hotspot, vanaf nu iedere woensdag vanaf 23.00 in Escape!

Koningsnacht en Koningdag: Fedde le Grand is de Koning
Niemand minder dan Fedde le Grand komt Escape verblijden op Koningsdag! Uniek dat deze vermaarde DJ, die onlangs nog de Ziggo Dome vol trok, in een intieme club als Escape komt draaien. Muzikale support komt er van Sander Kleinenberg, Beauriche en Escape resident Raymundo. Ook op Koningsnacht is Escape the place to be, met DJ's als Holl & Rush, Marc Benjamin, Delivio Reavon, Saxy Mr S., MC yaNto en HouseRules residents Troj en Raymundo. Tickets via www.escape.nl

Reveal your weekend op donderdag
Waarom is Reveal al 6 (!) jaar lang op rij d? studentenavond van Amsterdam? Komt het door de thema avonden zoals Winter Wonderland en Red Cup? De opzwepende sets van resident Marc Benjamin die zijn publiek haarfijn aanvoelt? Of wellicht het feit dat studenten geen entree betalen en een biertje slechts €2 is? In ieder geval zorgt deze combi wekelijks voor crazy madness in Escape!

Vrijdag: HouseRules
DJ Raymundo en Troj staan elke vrijdag voor je paraat om je de lekkerste (deep)house, EDM klappers en houseclassics voor te schotelen! Deze maand vind je verder Alvredo, Simon Titus, Gabriel & Castellon, Sergio Tee en Rene van der Weijde achter de decks.

Zaterdag: Bigroom beats bij Brainwash
MC yaNto viert deze maand zijn Birthday Bash en daarnaast zijn crowdpleasers als Brothers in the Booth, Jaz von D, James Fields en Robert Feelgood van de partij. Op zaterdag is ook Escape delux geopend en hier wordt de lekkerste urban en R&B gedraaid door helden als Remzy, Danney Canova en Jayah Naray.

Like: sluit je weekend af in stijl!
Iedere zondag neemt LIKE de Escape over met de lekkerste R&B en hardste HipHop! Iedere week volle bak!
Share |