Baco & Bitches op Paasbest in Rodenburg

Het Baco & Bitches circus strijkt op Paaszondag 27 maart neer in Club Rodenburg, Beesd! Het concept van The Darkraver en Outsiders heeft het feestlandschap voorgoed veranderd en lapt alle hokjes aan zijn laars. Elke keer als er een nieuwe editie plaatsvind of als er een area wordt gehost op een festival dan is er wel een knotsgek filmpje dat viral gaat en de heren hebben deze paaszondag waarschijnlijk ook wel weer iets onzinnigs in petto!

Tijdens het festijn in Club Rodenburg kun je ook weer een breed assortiment aan beats verwachten van de heren. Naast de Baco die er altijd rijkelijk vloeit zullen de mannen hun gevolg ook meenemen en kun je maar beter blij zijn dat je volgende dag vrij bent!

De line-up wordt gecompleteerd door de rotzooimakers uit het zuiden; Puinhoop Kollektiv! Onder andere bekend van Totally Summer feesten en de hostings op 7th Sunday Festival is dit een act die weet hoe zij de gekkigheid en chaos goed kunnen voortzetten! Last but not least: Sebastian Bronk. De muzikale duizendpoot en resident van Club Rodenburg staat garant voor kwaliteit.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook een paar heerlijke danseressen en ander vet entertainment!

Klaar om te gaan met die banaan?!
Share |