Urban Music Festival presented by Soixante Neuf & R&B Sunday

Na een dik uitverkochte eerste editie van het Urban Music Festival is het zaterdag 12 maart tijd voor de opvolger. Deze keer 'even bigger and better' met alleen maar toppers on stage! Waarom deze editie nog harder wordt?! Omdat de organisatie heeft naar haar bezoekers. Er is een line-up met maar liefst twaalf live artiesten/acts van de bovenste plank uit de urban scene in Nederland. Daarnaast de tien hotste deejays van dit moment en als dat nog niet genoeg is, hebben ze de dertien meest opvallende talenten uit de scene bij elkaar gebracht in de Fitzz Stage.

Op breed verzoek zijn de facilitaire voorzieningen bijna verdubbeld, waardoor de entree veel gemakkelijker zal gaan, net als het kopen van munten en drank. UMF staat graag voor kwaliteit en heeft dan ook alles ingezet om deze te waarborgen.

VIP Arrangement
Wat is een festival zonder een VIP?! Voor het Urban Music Festival is er een prachtig VIP deck beschikbaar met keuze tussen een silver, gold en platinum VIP table arrangement. Er zijn diverse mogelijkheden, afhankelijk van het aantal personen. Voor meer info over de VIP treatment e-mail je info@UrbanMusicFestival.nl of neem je telefonisch contact op via +31628783946.

Urban Music Festival is het grootste urban concept van het land. Met alleen maar het beste van heel Nederland verzameld op ??n locatie.

De line-up voor de avond is:
Main area
Live on Stage

SFB // Broederliefde // Brace
Bollebof // Dio
F1rstman // Gio // Keizer

The DJ's
Irwan // Superior
Johnny 500 // Two Crooks
Freddy Moreira // WaxFiend // BIGGI
Abstract // Smash & Aries // RGGD

Fittz Stage
Bronx DJ // Don John // George Felix
Hulk // KidFunk // Lapendo
Mimi // Nomak // Myron
Mitchell Supreme
Offwhite // Styles // Tenko

The Hosts
Kal El // MC Lirical
MC Nas-T // MC Q-Bah // Rico Greene

Helaas zijn de Die Hard Tickets, Early Bird Tickets en 2 Ladies On 1 tickets uitverkocht! De standaard voorverkooptickets zijn nog wel te verkrijgen, dus zorg dat je deze snel weet te bemachtigen, voordat deze ook uitverkocht zijn! Tickets bestel je bij Ticketscript.
Share |