OfficiŽle trailer voor Don't Let Daddy Know op 5 maart in de Ziggo DomeNa het veroveren van steden over de gehele wereld, keert Don't Let Daddy Know (DLDK) over 3 weken, op 5 maart 2016 terug in Amsterdam. Voor de derde keer op rij wordt de Ziggo Dome aangedaan voor dit zeer populaire dance-event. Dit keer met headliner Steve Angello, voormalig lid van de Swedish House Mafia.

Tijdens deze editie krijgt Angello support van de cr?me de la cr?me van de Nederlandse dj-scene. Onder andere Blasterjaxx, Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano, Sem Vox, Dannic en R3hab zullen acte de pr?sence geven op het stijlvolle concept van E&A Events. Met deze line-up van formaat belooft DLDK wederom een spectaculaire avond te worden.

Binnen een tijdsbestek van slechts drie jaar, heeft het van origine Ibiza concept arena's in o.a. Hong Kong, Santiago, Manchester, Antwerpen en Istanbul aangedaan. Het Ibiza concept markeert de tweede stop van de 2016 DLDK wereldtour, die van start gaat in februari in Edinburgh, Schotland. Verwacht adembenemende decors en de welbekende DLDK gadgets en verrassingen.

Tickets zijn bijna uitverkocht. Haal ze nu voordat het te laat is: www.dldk.com

De volledige line-up:
Steve Angello +
(in alfabetische volgorde)
Blasterjaxx
Dannic
Don Diablo
R3hab
Sem Vox
Sunnery James & Ryan Marciano
New Talent: ASONN
Hosted by Zawdi MC

Regular tickets zijn bijna uitverkocht, kosten ?57 en zijn verkrijgbaar via www.dldk.com .
#DLDK
Share |