Afrojack en YouTuber Yarasky bundelen krachten voor release Call of Duty

Als de meest verkochte game van 2015 met zijn eerste uitbreiding komt wordt daar wereldwijd door alle fans reikhalzend naar uitgekeken. Reden genoeg voor DJ Afrojack en YouTuber Yarasky om de krachten te bundelen en de release van Call of Duty: Black Ops III: Awakening te vieren met een live-stream event op 3 februari.

Iedereen kan op 3 februari om 20.00 de live-stream bekijken waarin Afrojack en Yarasky alle nieuwe maps van de nieuwe DLC spelen. De maps worden allemaal onder de loep genomen, verschillende modi worden gespeeld en de nodige tips and tricks worden gedeeld met de kijkers. Ook worden er veel goodies en prijzen tijdens de stream weggegeven. De stream is 3 februari vanaf 20.00 te vinden op Youtube.

Fans kunnen ook zelf meespelen met de twee hosts van de avond. Houd dan goed de twitteraccounts van Afrojack en Yarsky in de gaten, zij zullen de locatie waar fans hun PSN ID kunnen achterlaten bekend maken via hun kanalen. Ook kunnen fans alvast van tevoren hun PSN-ID achterlaten op de website van Afrojack: www.Afrojack.com/cod.
Share |