Kings of Core het grootste indoor hardcore event van het Noorden 2.0

Zaterdag 2 april 2016 is het weer tijd voor de indoor editie van Kings of Core. Na vorig jaar met succes de stap te hebben gezet naar Sportcentrum Kardinge is het doel die editie te overtreffen. En dat gaat gegarandeerd gebeuren! De beste dj's, een imposante stage, een dikke show waar de laserbeams je om de ogen zullen vliegen en een menigte van hardcore liefhebbers die als ??n keihard los gaan op de beste hardcore! Ben jij klaar voor het hardste en grootste hardcore event van het Noorden?

Voor een impressie van de eerste XXL editie check je de aftermovie:


Line-up
De line-up bestaat uit een mix van grootmeesters, upcoming artiesten die bijzonder goed bezig en een plek voor de winnaar van de Kings of Core DJ-Contest!

Verhuizen?
De eerste editie vond plaats in het legendarische Sportcentrum Kardinge, maar er is een ultieme underground locatie gevonden. Gehavend beton, verroest staal en een rijke geschiedenis zorgen voor een unieke en industri?le uitstraling. Het gaat over het Zeefgebouw op het immense Suikerunieterrein te Groningen.
Op dit moment zijn de ontwikkelingen in volle gang zodat dit bijzondere gebouw gebruikt kan worden voor evenementen. Op dit moment is het nog niet 100% zeker is of ze daar 2 april kunnen intrekken, maar natuurlijk gaan ze ervoor! Hoe dan ook, Kings of Core gaat sowieso door alleen is het de vraag of je in Kardinge of in het Zeefgebouw los gaat.

Ticketverkoop start 15-01
De eerste editie was bijna uitverkocht dus het advies om niet te lang te wachten met het kopen van je ticket! Sowieso is het voordelig om hier niet mee te wachten, want de eerste 250 tickets gaan voor slechts €20 (ex fee) de verkoop in.

Kings of Core is te bezoeken door personen van 18 jaar en ouder. Voor meer info, check kingsofcore.nl.
Share |