Primera verkoopt vanaf 2016 fysieke tickets voor Ticketmaster

Primera gaat begin volgend jaar kaarten voor concerten van Ticketmaster verkopen in zijn filialen. Dat zegt Joost Bakker, hoofd assortimenten bij Primera, in EB Live. Primera gaat zich door deze deal in het nieuwe jaar nog prominenter profileren als d? retailer voor fysieke evenementtickets. De winkels boden al tickets van Paylogic en Eventim aan.

"De consumentenvraag is leidend en die vraag is er nog steeds. Natuurlijk is het wel zo dat de snelste groei zit in contentuitbreiding. Met de toevoeging van Ticketmaster verwachten we dan ook een mooie groei te realiseren en kunnen we, samen met de content van Paylogic en Eventim, een breed palet aan tickets aanbieden. Let wel, het betreft hier niet de tickets voor de MOJO-concerten, die worden exclusief digitaal verkocht."

Paylogic was de eerste partij die een ? destijds nog exclusieve ? samenwerking aanging met Primera voor live entertainment, naast Ticketbox voor voetbaltickets. See Tickets (tegenwoordig Eventim) volgde enige tijd later. Ticketmaster wordt begin 2016 aan het lijstje toegevoegd. Floris Janssen, manager marketing & sales bij Ticketmaster: "We zijn erg blij met de samenwerking met Primera. We zien dat er nog steeds veel behoefte is aan een fysiek kanaal; met Primera hebben we de juiste partij gevonden."
Bron
Share |