Sweets celebrates Franck's B-day Bash

Op vrijdag 15 januari 2016 begin jij je jaar zoals je de afgelopen jaren gewend bent! Het is dan namelijk weer tijd voor, inmiddels de zesde editie van Nederlands grootste verjaardag! Maak je klaar voor Sweets, Franck's B-day Bash The 5 XL Edition, deze keer weer gehouden in de meest toonaangevende club van Amsterdam: de Escape gelegen in het hartje van het centrum aan het Rembrandtplein. Op speciaal verzoek zal de VIP van de Escape worden verbouwd en uitgebreid worden, waardoor het aanbod van 20 VIP-tafels nu omhoog gaat naar 30! Escape staat veelal bekend om haar eigen house programmering, welke op de vrijdag en zaterdagavond plaats vind, des te specialer zal het zijn, dat ze eenmalig de urban/eclectische sensatie Sweets met open armen ontvangen.

DJ Franck is voor velen een levende legende en is al meer dan 27 jaar actief in de nationale en internationale scene, wat maakt dat hij zijn sporen meer dan verdiend heeft. Elk jaar weer weet hij door het respect van de meeste artiesten, de cr?me de la cr?me van de urban/eclectische scene op zijn b-day te krijgen. Er is nu gekozen voor een secret line-up, wat betekent dat er in aanloop naar het event wat artiesten worden bekend gemaakt en sommige zelfs pas op de avond act de presence zullen geven, maar de mensen, die bekend zijn met Sweets weten dat de line-up er zeker niet om zal liegen!

Grootste verschil met voorgaande jaren, waar tevens diverse records mee gebroken zijn, is dat het artiestenaantal (lees: 220 artiesten) terug wordt gebracht naar een intiemer aantal van 'slechts' 30 maximaal, die verdeeld worden over twee area's, die menig liefhebber naar een muzikaal hoogtepunt zullen brengen onder aanvoering van een aantal mc's. Niet te vergeten de vele candygirls en danseressen, die het publiek zullen vermaken met genoeg entertainment.

De minimumleeftijd voor de dames is 18+ en voor de heren is dat 21+, waarbij het aantonen van je ID verplicht is. Het is aan te raden, je kaartje in de voorverkoop te halen om zeker te zijn van het feit dat je binnenkomt en de drukte bij de kassa te vermijden, tevens is het aan de deur duurder. De capaciteit is maximaal 2100 personen. Zoals gesteld zullen er 30 VIP-tafels inclusief 4 skyboxen en een beperkt aantal losse VIP-kaarten zijn. Voor reserveringen neem je contact op via 0654934611 of mail je naar info@djfranck.comFacebook-event
Sweets op de socials: Partyflock Facebookpage Instagram
Share |