Kaartverkoop Bloomingdale XXL, the Grand Opening is gestart!

Bloomingdale XXL smacht net als jij naar de officiële opening van het strandseizoen van 2010. De jacht op de Bloomingdale tickets is eindelijk geopend, waarvan slechts een beperkt aantal beschikbaar is - dus omcirkel deze Grand Opening op 21 maart nu alvast met rode stift in je agenda!

De massale opkomst en lovende reacties na het recente Bloomingdale XXL “the Warm Up” laten zien dat Nederland al helemaal klaar is voor het strandseizoen. Terwijl deze Warm Up, dat in de Amsterdamse locatie The Sand plaatsvond, het Bloemendaalse strand in haar decor had verwerkt, is het op zondag 21 maart tijd voor het échte werk! Want ondanks de schommelende vriestemperaturen, maakt de beachclub Bloomingdale zich nu al helemaal klaar voor dé opening van het zomerseizoen van 2010! Vanaf 21 maart is het elke week raak en strijken de grootste artiesten neer in Bloomingdale. Bloomingdale XXL, the Grand Opening: are you ready?

BLOOMINGDALE XXL
De vele Bloomingdale XXL edities hebben behoorlijk wat zand en stof doen opwaaien in 2009. Zo raakte de gemeente Overveen gewend aan straten met kilometerslange files, waarin het feestgedruis stapvoets het Bloemendaalse strand vanaf 16:00uur wilde bereiken. Internationale en nationale grootartiesten vormden maandelijks het spil van het strandspektakel en zo raakte de beachclub Bloomingdale aan Zee keer op keer tot aan de nok gevuld. De zomer kan niet vroeg genoeg beginnen en op de derde zondag in maart 2010 opent de prestigieuze beachclub haar poorten voor de eerste Bloomingdale XXL van dit jaar. You’re cordially invited to the Grand Opening!

GRAND OPENING: THE MUSIC, THE SUN & THE CROWD
Om het spits van het Bloemendaalse strandseizoen waardig af te bijten, staat Bloomingdale XXL op zondag 21 maart al vanaf 14:00uur klaar met zestien hooggerangde artiesten! Tot 00:00uur karakteriseren deze deejays, hun hosts en de adembenemende entertainers van Jewelz Agency de Grand Opening in twee bijzondere area’s:

SUNSET STAGE
De warme, volwassen en eigenzinnige Bloomingdale sound wordt gerepresenteerd door:
Sunnery James & Ryan Marciano
Gregor Salto, Ricky Rivaro
Daniel Bovie & Roy Rox
Leroy Styles
Mc Roga & Jethro Angkotta on percussion

FULL MOON STAGE
Een pompende dirty housesound, verlevendigd door:
Chuckie
Hardwell, Afrojack
Carita la Niña, Bassjackers, Silvio Ecomo
Zawdi Mc

TICKETSALE HAS STARTED!
Er zijn slechts een beperkt aantal presale tickets in de voorverkoop beschikbaar, deze tickets kosten € 15,00 ex. fee en zijn online via www.bloomingdaleaanzee.com verkrijgbaar.
Voorkom teleurstelling aan de deur en wacht dus niet te lang met het bestellen. Kijk voor meer info op de vernieuwde website www.bloomingdaleaanzee.com.

The summer is here with the Bloomingdale XXL Grand Opening!
Share |