Kaartverkoop Ultrasonic Festival 2016 van start

Terwijl november zich nog van zijn warmste kant laat zien, kijkt Ultrasonic alvast vooruit naar het hoogtepunt van volgende zomer: Ultrasonic Festival! Op 30 juli 2016 is het zover en worden de Maarsseveense plassen weer omgetoverd tot een waar muziekparadijs. Omringd door prachtige stages, dikke shows en een vette line-up kun je er genieten van de beste house, hardstyle, EDM, techno, latin & urban.

50% van de kaarten al verkocht
Ook in 2015 had er een Ultrasonic Festival moeten zijn. Helaas viel die editie vrij letterlijk in het water door de grote zomerstorm die ook vele andere evenementen parten heeft gespeeld. Maar ze gaan er met frisse moed weer tegenaan. Naast een geld-terug regeling konden bezoekers er namelijk voor kiezen om hun kaartje te houden en in 2016 te gebruiken. 50% van hen heeft dat gedaan, waardoor Ultrasonic 2016 eigenlijk al half uitverkocht is. Dat is nog eens een goed begin van een feestje!

Early bird actie
Kun jij niet wachten om erbij te zijn? Dat komt goed uit, want de kaartverkoop is al gestart en je hebt al een early bird kaartje in handen voor maar ?25,-. Wil je niet zo hard van stapel lopen? Koop dan tussen 1 januari en 1 juli een kaartje uit de tweede release voor ?35,-, of wacht tot in juli en betaal ?39,50. Kaartjes koop je online op www.ultrasonic.nl of bij een Primera vestiging bij jou in de buurt.

Social media & aftermovie
Meer weten? Neem een kijkje op de site en volg Ultrasonic's social media kanalen.
Website:Ultrasonic.nl
Facebook:facebook.nl/UltrasonicNL
Twitter:@UltrasonicNL

En voor een laatste herinnering aan hoe fijn Ultrasonic wel niet is, check je natuurlijk de aftermovie van 2014:

Share |