Utrechts jongste nachtconcept TOTEM trapt af met Atomnation labelavond

Op 14 november zal de eerste editie plaatsvinden van TOTEM. Utrechts jongste nachtconcept streeft ernaar net even een stap extra te doen dan je reguliere clubavond door innovatieve elektronische artiesten te combineren met de vetste visuals en tofste randprogrammering.

Met de aftrap zit dit wel goed: Atomnations fijnste zullen hun opwachting maken voor deze avond in De Helling. Waaronder natuurlijk labelbaas Applescal, die met zijn recente album 'For' verdergaat waar hij al jaren op eenzame hoogte staat: melodieuze techno en elektronica met een wolkje breakbeat en IDM.
Het leeuwenmanenduo Polynation verweeft elektronica met techno, ambient, jazz en live-improv met toetsen en drums, terwijl Amsterdam-based producer Fran Seven hoge ogen gooit met warme, intense techno en elektronica. Naast deze Atomnation-hoekstenen zie je vanavond ook SEKOIA- en Red Light Radio resident Will Oirson, die zijn alias Cursed P aan de wilgen hing voor een verse start. Guido de Beer (SEKOIA) maakt deze eerste editie van TOTEM compleet met een onmiskenbaar veelzijdige set, waarin net zo makkelijk loungy leftfield als aanstekelijke synthhouse kan opduiken.

Videomapping zal verzorgd worden door Raminizer, die eerder Avant_Garde en Junction Yard visueel onder handen nam.

ApplescalFran SevenGuido de BeerWill OirsonLive: PolynationVisuals: Raminizer
Share |