Soixante Neuf 6 november weer naar Utrecht

Vrijdag 6 november komt het hardste urban event van Nederland weer naar Utrecht. Al 13 jaar staat Soixante Neuf aan de top van de scene en vrijdag 6 november gaat weer duidelijk worden waarom! Als headliner hebben we de man achter de grote hit 'Round & Round', F1rstman! Op Bloemendaal liet hij het publiek al helemaal los gaan en hij heeft weten dat hij ernaar uit kijkt om het in Utrecht nog eens dunnetjes over te doen. Zorg dat je er dus bij bent de zesde!

Voor deze november editie hebben ze niemand minder dan deze toppers:

F1rstman (Welbekend van zijn hit 'Round & Round')
Flava
Smash & Aries
Bronx DJ
Mitchell Supreme
George Felix
Rodney Music
Kenzo Alvares
Mike Lewis
FiftyFifty
Mr Djohnson
Mr Wez
Hosted by Soixante Neuf's finest: Lirical

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn/haar trekken kan komen. Uitstraling boven imago, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen!?!

Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen naar een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Soixante Neuf een vrouwvriendelijk event?! Let op, er is een 'Ladies Only Entrance', zodat de dames niet in de rij hoeven te staan. De hosting wordt gedaan door Linh (zorg dat je er dus meer dan top uitziet!). Onze gastheer Tony verwelkomt je met een glimlach en jij zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

Tickets bestel je bij Ticketscript!
Share |