In 2016 keert DLDK terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam

Na een succesvol jaar met edities in Hong Kong, Istanbul en Chili, kondigt Don't let daddy know (DLDK) aan het nieuwe jaar op 5 maart 2016 te starten met een grote show in de Ziggo Dome. De Amsterdam editie is de start van de 2016 DLDK wereldtour, waarbij zoveel mogelijk verschillende wereldsteden op verschillende continenten wordt aangedaan. De line-up voor de Ziggo Dome wordt later bekend gemaakt.

Het concept heeft in korte tijd een imposante lijst aan DLDK-wereldsteden opgebouwd. Recentelijk is Hong Kong aan de lijst toegevoegd met Skrillex als headliner. Voor dit jaar staan nog twee edities op de rol. Martin Garrix is de headliner van DLDK Chili en Afrojack en Knife Party op de Istanbul editie. DLDK staat bekend om haar spectaculaire shows met verschillende grote namen waaronder de nieuwe nummer 1 dj's van de wereld Dimitri Vegas & Like Mike, maar ook andere grootheden als Steve Aoki en Major Lazer.

De geschiedenis leert ons dat DLDK de immense Ziggo Dome twee keer eerder heeft weten uit te verkopen. Inmiddels zijn de early bird tickets uitverkocht, don't miss out en koop je regular tickets via Ticketscript.

Relive DLDK 2015:
Share |