REASON 06-03-2010 @ The Sand, Amsterdam

To Love, To be, To enjoy, To celebrate en To Party zijn 1 van de aspecten die onafscheidelijk zijn van REASON.

Op zaterdag 6 maart begint REASON het nieuwe decennium in stijl in The Sand te Amsterdam. De locatie wordt deze fabuleuze avond omgetoverd tot een spectaculaire Venue voor een fantastisch event. REASON in The Sand is een samenkomst van alle REASON - events en zal de trend zetten in 2010. Verwacht een overvloed aan glitter, glamour, REASON boys and girls, delicious dancers en entertainment van het hoogste niveau.

Voeg aan deze REASON editie, vol glitter, glamour en sparkle, de ongeëvenaarde sound toe van nationale helden en het wordt een editie om nooit te vergeten.

De artiesten zijn vooral geselecteerd op hun kracht om een feest te maken en zullen bij een breed publiek tot de verbeelding spreken. De line-up is ijzersterk, de artiesten van wereldklasse…De toppers die ‘the feeling’ van de avond mogen begeleiden tot een ongeëvenaarde climax zijn;

Sidney Samson, Erick-E, Gregor Salto, The Flexican, Michael Mendoza, Shermanology Grandmaster Issy, Funky Creators ft. E-Sonic, Robert Feelgood, Deep ‘N Lazy, MC V.I., Lina Ann en Kid Kaio.

Er zullen kosten noch moeite bespaard worden om ook dit keer uit te pakken en met stijl de avond wederom on top of the world te zetten.

REASON laat je ontsnappen aan de realiteit en neemt je mee naar een plek waar alles mogelijk is, een evenement dat bol staat van de entertainment en klasse, REASON met een gouden rand. Verwacht het onverwachte… kijk vooral uit naar o.a. de gespierde REASON to-suck ladykillers, de overheerlijke REASON to-lick lollypop ladies en geniet van het nodige muzikale en visuele genot.

De voorverkoop is al reeds begonnen en de voorverkoop gaat hard. Hou de REASON to win-actie in de gaten via de site www.reasonto.com waarmee REASON een gloednieuwe Vespa weggeeft en neem deel aan de REASON to win radio commercials die je de komende weken voorbij zal horen komen.

Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral: gezelligheid boven alles.
Overheerlijke muziek, een voortreffelijke draaistijl en stijlvol publiek. Ook dit keer geldt: wie niet weg is, is gezien want REASON wacht op nobody, nee ook niet op jou!

REASON...stilstaan is geen optie en losgaan een absolute must!

Will you be my REASONto.COM ?

Facts:
Date: 06-03-2010
Venue: The Sand
Mekongweg 5, Amsterdam
Time: 22:00 - 05:00
Presale: € 17,50 www.seedance.nl and all Free Recordshops nationwide
VIP: info@vip-ticket.nl (limited stage vip-tables available)
Web: www.reasonto.com
http://webshop.seedance.nl/Shows/Show.aspx?sh=REAS
Share |