Pussy lounge keert terug naar BelgiŽ!

Na de succesvolle hosting van Pussy lounge op Tomorrowland afgelopen zomer, met een knallende en drukbezochte tent op de zondag, keert het Freestyle circus eind dit jaar opnieuw terug naar Belgi?! Vorig jaar was het de eerste volwaardige Belgische editie van Pussy lounge en wat was het een succes! Jullie hebben een compleet uitverkochte Lotto Arena volledig op zijn kop gezet! Een vervolg hierop kan dus niet uitblijven en de residents staan te trappelen om de editie van afgelopen jaar te overtreffen met nog meer madness en de allerbeste Freestyle beats. Op zaterdag 28 november 2015 is het tijd voor de tweede indoor editie van Pussy lounge Belgium in de Lotto Arena te Antwerpen.

Benieuwd wat je tijdens deze editie kunt verwachten? Check hier de trailer.

Het enige, echte Freestyle circus zal zorgen voor veel entertainment, gezelligheid en verscheidenheid aan muziek; niets is te gek op Pussy lounge! De residents Paul Elstak, Darkraver, The Viper en Ruthless zullen deze avond legendarisch maken. Zo zou het niet de eerste keer zijn dat Darkraver gaat paaldansen of Ruthless zich weer laat overhalen om te gaan crowdsurfen in een opblaaszwembad. Kortom, verwacht weer een hoop gekkigheid op en rondom het podium die ondersteund wordt door de vocals van Ruffian. Natuurlijk zijn er ook de nodige guest DJ's uitgenodigd om de avond compleet maken. Lees hieronder de volledige line-up.

Line-up
AkyraDark-EDarkraver Deepack MassivPaul Elstak Ruthless The RebelThe Viper YvesMC: Ruffian
Voorverkoop
De voorverkoop van Pussy lounge Belgium start op zaterdag 26 september 2015 om 10.00 uur via de b2s ticketshop. Pussy lounge is altijd snel uitverkocht dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent!
Share |