Soixante 13 year anniversary

Er is er ??n jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is "het meest gerenommeerde eclectische event van Nederland, Dubai, Ibiza & Suriname". Yes Soixante neuf viert haar 13 jarig bestaan en we komen hard! Groningen zijn jullie er klaar voor om op vrijdag 25 september de b-day editie van Soixante neuf te komen vieren in club Komomo te Groningen?

Mr. Goodlooking is back. De man die menig vrouwenhart sneller doet kloppen en vooral die van Fajah Lourens, Johnny 500 is weer terug in club Kokomo. De zomer is weleens waar tot zijn einde gekomen, maar dat betekent niet dat we het alsnog heet kunnen krijgen met Johnny 500 en dj Flava als headliners. Ook *Flava* reist voor deze speciale anniversary editie van Soixante neuf af naar het hoge noorden.

De host van de avond wordt nu al genoemd als "the next best thing" en is tevens de resident van Soixante neuf geworden. Het is niemand minder dan Lirical. Naast hem is er nog een grootheid in the building, resident en tevens alleskunner DJ Mitchell supreme, maar dat is nog lang niet alles.

De sterren van *Soixante neuf op vrijdag 25 september er bij zijn:


The Deejays

*Johnny 500 **//** Flava* // *Mitchell Supreme*

*Impulz **// **Rodney music*

*Jael*

*Hosted by Soixante neuf finest:*

*Lirical*

Sinds kort is Soixante neuf naast haar uitbreiding in clubs, steden en landen ook gaan uitbreiden op een heel ander gebied. Maak je klaar voor de Soixante neuf merchandise. De eerste lancering van de Soixante neuf fashion is gedaan middels de official "Soixante neuf snap back cap! Get it now online: Fashion

Wil je up-to-date blijven van alle nieuwtjes omtrent de Soixante neuf fashion, events, party pictures, mixtapes, winacties etc.
Share |