Parkzicht House Reunion 2015

Na een zeer succesvolle 25-jarige editie van Parkzicht vorig jaar, kan een editie van Nederlands langstlopende houseconcept in 2015 natuurlijk niet uitblijven. Traditiegetrouw organiseert b2s op zaterdag 28 november de offici?le re?nie van Parkzicht in het Maasgebouw in Rotterdam. Dit jaar met als thema Pretpark Parkzicht. De trouwe bezoekers van toen herinneren zich vast nog wel dit thema in de beginjaren van Parkzicht. Herbeleef de goede oude & vooral prettig gestoorde Parkzichttijd en geniet van een legendarische avond tijdens de House Reunion 2015.

Op deze avond nemen de residents je mee naar het kenmerkende geluid van toen. Vanzelfsprekend zijn er een aantal gast DJ's uitgenodigd die een ode zullen brengen aan de klassiekers. Zoals de trouwe Parkgangers gewend zijn, kun je hiervan genieten in de drie vaste area's. Bekijk hieronder de volledige line-up en kom hier alvast in de sfeer met de trailer:Line-up
Rob & MC Joe
Stanton
Joey Beltram
Ricky da Dragon
Pat C
Vince
Robin Albers
Parkneger
Distortion
Sven van Hees
Paul Elstak
Ludie
Panic
Joshua
Lars

De voorverkoop van Parkzicht start op zaterdag 12 september om 10.00 uur via de b2s ticketshop. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent, want de Parkzicht re?nie verkoopt altijd snel uit. b2s wilt je er daarnaast op attenderen dat er voor dit speciale evenement een minimale leeftijd is vastgesteld van 25 jaar en ouder. Bij twijfel kan om legitimatie gevraagd worden, dus zorg dat je dit bij je hebt.
Share |