Electronic Family roept bezoekers op voor aftermovie

Electronic Family is op zoek naar sterren voor de aftermovie. Het grote, jaarlijkse trancefeest in het Amsterdamse Bos viert op zaterdag 18 juli zijn 5 Year Anniversary en wil daarom trouwe bezoekers in het zonnetje zetten.
Voorwaarde voor mensen die zich willen aanmelden voor een rolletje in de aftermovie is dat zij geen editie van Electronic Family hebben gemist. Ze worden kort ge?nterviewd en ook op het festivalterrein zoekt de camera ze nog eens op. Kleine stukjes van deze opnames zijn uiteindelijk terug te zien in de aftermovie.

Aanmelden
Een aantal "Family Members" heeft zich al aangemeld bij Electronic Family, maar de inschrijving is nog open. Ge?nteresseerden kunnen een korte motivatie mailen naar info@electronicfamily.nl inclusief een paar foto's. Uiteraard staat er een passende beloning tegenover deelname aan de opnames voor de aftermovie.

Electronic Family ? 5 Year Anniversary
Het ultieme trancefeest Electronic Family is op zaterdag 18 juli aanstaande, in het Amsterdamse Bos. Tickets zijn via deze link verkrijgbaar. Het festival heeft 4 stages, waarvan de Family Stage het bruisende middelpunt is. Hier ontbreken zwaargewichten als Aly & Fila, ATB, Cosmic Gate, David Gravell, Jochen Miller, Markus Schulz, Marlo, ?rjan Nilsen en Paul van Dyk niet.

Internationale artiesten als Adam Seller, Arctic Moon, John O'Callaghan, Jordan Suckley, Pure NRG (Live), RAM, Skypatrol (ReOrder & Ian Standerwick), Sean Tyas, Simon O'Shine en Sue McLaren (Live) verwelkomen het publiek met heerlijke dansbare sets op de Grotesque stage.

Oude tijden herleven op de nieuwe Legends Stage. Helden als Alex M.O.R.P.H., Chicane (DJ Set), DJ Toyax, Johan Gielen, Kai Tracid, Marco V, Rank 1, Scot Project, Talla 2XLC en Yves Deruyter brengen hier hun ultieme classic sets ten gehore.

Anjunabeats Stage is het vierde podium, met daarop 16 Bit Lolitas, Andrew Bayer, BT, Fairplay, Genix, Grum, Jerome Isma-Ae, Kyau & Albert en Sunny Lax.

electronicfamily.nl | Facebook |Twitter

Tickets -> http://bit.ly/EF-ticket-2015
Share |