Volledige line-up eerste editie 2015 Lakedance bekend

Zaterdag 13 juni 2015 breekt op Aquabest Eindhoven het zonnetje weer door tijdens de allereerste Lakedance editie van 2015! Live Your Bucket List staat dit jaar centraal en dit betekent dat Lakedance verschillende ultieme bucket list items van de bezoekers uit wil laten komen. Hostings van onder andere Defected in the House, Kletskoek en Mensroom zorgen met een line-up van internationale allure dat Lakedance bij velen bovenaan het lijstje komt te staan. Onder andere Blasterjaxx, Otto Knows, Chocolate Puma, Claptone en Egbert zijn aanwezig tijdens het meest zomerse festival van het zuiden. Lakedance ? Live Your Bucketlist!

Mainstage
Lakedance presenteert met trots de nummer 13 van de wereld ?n de nummer ??n op de Lakedance line-up: Blasterjaxx! Deze twee heren reizen de gehele wereld over om hun onvergetelijke shows in elk werelddeel te laten horen. Gelukkig heeft Blasterjaxx een plekje in hun overvolle agenda weten te vinden om in de zomer een vette show op de main stage van Lakedance neer te zetten. Blasterjaxx wordt bijgestaan door 'The man of million voices', Otto Knows, en de van eigen bodem afkomstige Sick Individuals. De Zweedse Otto Knows is na zijn wereldhit 'Million Voices' in 2012 niet meer te stoppen en belooft met zijn nieuwe track 'Next to Me' de festival wereld weer te veroveren. Sick Individuals zitten in de bloei van hun carri?re en werken samen met de grootste artiesten. Onlangs verscheen een samenwerking met Axwell, bekend van de Swedish House Mafia, in de Nederlandse hitlijsten en sindsdien zijn Sick Individuals niet meer weg te denken uit de house scene! Naast Zweden wordt ook Hongarije vertegenwoordig op Lakedance met de komst van Stadiumx. De line-up wordt compleet gemaakt door opkomend tropical talent Sam Feldt, vrouwelijke schoon Made in June, lokale boy Willem At Work ?n host van de dag Mitch Crown.

Defected
Defected in the House is inmiddels niet meer weg te denken op Lakedance en strijkt ook in 2015 weer tweemaal neer aan het water van Aquabest. De line-up van het wereldbekende Londense House label wordt geleid door Chocolate Puma! Deze twee levende house legendes staan garant voor de echte Defected experience en mogen na twee optredens op Lakedance 2014 als vaste waarde gerekend worden op Lakedance. Naast Chocolate Puma neemt Defected een van Engelands meest succesvolle dance act ooit mee naar Eindhoven; The Shapeshifters, bekend van de hit 'Lola's Theme' uit 2004. The Shapeshifters krijgen in het vliegtuig gezelschap van Copyright, Sam Divine, Sonny Fodera, Andy Daniell en "drumwarrior" Shovell Live.

Kletskoek
Na een meer dan goed verwelkomende hosting in 2014, keert Kletskoek dit jaar voor een tweede maal terug naar het bos op Lakedance. De verse deep- en techhouse sound van Kletskoek wordt deze editie gepresenteerd door d? deephouse meester van dit moment; Claptone! Hij bestormt de hitlijsten met zijn zomerse remix Liquid Spirit van Gregory Porter. Claptone krijgt bezoek van techno superheld Egbert (live) en Arjuna Schiks. Daarnaast haalt Kletskoek de Thaise schone Nakadia weer terug naar het Kletskoekbos en wordt er een plaatsje gemaakt voor de tropische De Hofnar. De line-up wordt compleet gemaakt door een volledige nieuwe ervaring in de vorm van de Franse KarlK en lokaal talent Jaimer Vincentie.

Mensroom
Lakedance verliest het eigen talent uit de regio natuurlijk niet uit het oog. Samen met Mensroom is Lakedance weer op zoek gegaan naar lokale house helden voor de intieme Mensroom stage. KruH, Recs, Kevin Khan, Glenn, Bram Sanders en met zijn allen tegelijk onder de noemer "Cirque du B2B" sieren de line-up op deze unieke stage in het water.

Winter Park
De zomer van Lakedance krijgt een winters tintje. Lakedance mag namelijk een nieuwe area, gehost door Winter Park, aan het programma toevoegen! Winter Park is een muziekfestival dat in hartje winter plaatsvindt op Aquabest. Speciaal voor Lakedance komt Winter Park uit haar winterslaap om een eigen ijskoude stage te hosten met een sfeervolle en gekke line-up. Van Dave Roelvink tot Puinhoop Kollektiv; Winter Park staat garant voor een groot feest. Feest krijgt op Lakedance een volledig nieuwe betekenis met een line-up bestaande uit Dave Roelvink, Puinhoop Kollektiv ?n de vaste krachten van Caf? Costa: DJ Gerrit, DJ Jordy en Tiago Marques!

Hotelarrangementen
Woon je niet in de buurt van Eindhoven en heb je geen zin om nog naar huis te rijden na Lakedance dan is dit iets voor jou! NH Hotels Best maakt het voor de bezoekers van Lakedance mogelijk een hotelarrangement te boeken. Een arrangement biedt ??n regulier ticket voor Lakedance op zaterdag 13 juni 2015 en een overnachting in het NH-Hotel te Best. Slaap heerlijk uit en geniet van de vele voordelen en mogelijkheden voor slechts 75,- euro per persoon (op basis van een verblijf voor twee personen). Neem voor reserveringen contact op met NH Hotel in Best via nhbest@nh-hotels.com onder vermelding van 'Lakedance 13.05.15 Arrangement'.

Vervoer
Lakedance organiseert in samenwerking met Party Reizen verschillende busreizen van en naar het festivalterrein. Tevens zullen er op de dag zelf pendelbussen rijden tussen NS Station Best en Lakedance. Voor meer informatie over de opstapplaatsen van de busreizen ?n tickets voor de busreizen of pendeldienst ga je naar www.partyreizen.nl!

Tickets & VIP
Lakedance is de laatste edities ruim van te voren uitverkocht, wees er dus tijdig bij! Een ticket voor Lakedance op 13 juni 2015 kost slechts ? 38,50 (ex. fee) en koop je gemakkelijk en snel via Ticketscript. Een combi-ticket biedt toegang tot de eerste- en tweede editie van Lakedance (08.08.15) en bedraagt ?65,- (ex. fee).

Liever als een VIP naar Lakedance? Leg jezelf volledig in de watten met alle beschikbare privileges en neem voor een op maat gemaakte reservering contact op via vip@firstvision.nl.
Share |