Nieuw festival in Helmond_ Adorable Festival

Vergeet je winterjas, je coltrui en die geitenwollen sokken heb je al helemaal niet meer nodig! De tijd van dikke lagen kleding is definitief voorbij, dus pak die bikini, zwemshorts en singlets uit de kast en vier de zomer van 2015. Harbourdance & Mesmerize Events presenteren op zondag 28 juni voor het eerst een eclectic dancefestival, waar de populairste housestromingen letterlijk en figuurlijk in het zonnetje worden gezet.

En waar kan dit beter dan in hartje centrum van Helmond? Daarom hebben ze gekozen voor het centraal gelegen Havenpark van Helmond.
Zondag 28 juni zal deze, gemakkelijk te bereiken, locatie in het bezit zijn van duizenden festivalvlinders, tijdens de allereerste editie van Adorable Festival Helmond!

Het Adorable Festival zal echter lang niet alleen draaien om eclectic house. Naast de mainstage zal er nog een urban minded stage zijn waar deze dag alleen de lekkerste, zwoelste en sexy sounds worden gedraaid. Zo kun je de hele dag genieten van de beste house, latin, electro, afro en urban die Nederland rijk is. Zorg dat je er bij bent en laat je heupen wiegen op de platenkeuze van de Nederlandse top-dj's! Naast de ijzersterke line-up zorgen ze ook voor een zeer breed scala aan entertainment: verwacht onder meer sensationele performances van uitdagende danseressen, gruwelijke decoraties en natuurlijk booming soundsystems om jou helemaal in Adorable sferen te dompelen.


Line-up
BeeasyBenny DineroChildsPlayDaniel DexDellaDon JohnDynaElle RichIRM?OZ JanastyLapendoMyron RGGDRishi RomeroRygilShyranoSir EdwardSkillz N FameSpinn'Em StradaThe Boy Next DoorThe MVato GonzalezMC: ChaquiloMC: Franklin MCMC: Tjen
Tickets bestel je bij Ticketscript
Share |