Het Koninklijke weekend begint goed met de Kings Edition van 7th Heaven op zaterdag 25 april

Wat was het een heerlijk feest, het tweejarig jubileum van 7th Heaven in Rodenburg eind maart! Het hele team van 7th Heaven bedankt iedereen voor hun bijdrage aan het feest. Jullie hebben er met z'n allen echt weer een grandioos feest van gemaakt. De foto's staan natuurlijk alweer online op de 7th Heaven website. Inmiddels is de aanloop naar de volgende editie op zaterdag 25 april ingezet en gaat 7th Heaven voor jullie op deze Kings Edition weer een geweldige avond neerzetten met toppers van dj's, spectaculaire licht- en lasershows en natuurlijk mooie danseressen.

Zaterdag 25 april kun je bij 7th Heaven genieten van maar liefst drie area's voor een mooie lange nacht gezellig feesten. Lekker van zaal naar zaal slenteren of in jouw favoriete zaal volg je de dj's en dans je lekker erop los op de dansvloer, terwijl je gedurende de avond een bakje vers gesneden fruit of een verfrissende ijsje krijgt uitgereikt door leuke dames. Tot 06:00 uur in de ochtend staat 7th Heaven tot je beschikking voor een nacht om niet snel te vergeten.


Alle foto's van 28 maart vind je hier op de 7th Heaven website.

Kings Edition kick-off Saturdaynight
Eind april is het natuurlijk traditioneel tijd voor Koningsdag dat dit jaar op maandag de 27e valt. Daarom geen Kingsday, maar een Kings Edition van 7th Heaven op zaterdagavond 25 april. Ideaal, want zo kun je ?n een lekker nachtfeest meemaken en toch maandag uitgerust naar de vrijmarkten en concerten in de grote steden. Hoe mooi kun je jouw weekend maken?Drie zalen, drie stijlen, volop feest in Rodenburg
Natuurlijk kun je op 7th Heaven genieten van een mainstage met een selectie aan publiekslievelingen die je zeker zult kennen als je vaker op 7th Heaven bent geweest. Deze dj's dragen altijd bij aan die heerlijke unieke 7th Heaven sfeer waardoor iedereen toch elke maand weer de weg naar Beesd weet te vinden. Als je even wil chillen kan dat ook in de populaire lounge area waar de muziek relaxed is en je even gezellig kunt zitten om een praatje maken. Speciaal voor deze Kings Edition voegt 7th Heaven er zelfs nog een derde zaal aan toe! Benieuwd wat je daar kunt verwachten? Dat zal nog even een verrassing blijven waar je naar kunt uitkijken.

Line-up grote zaal
Chris Scott
Artento Divini
MEM
Frenckel
Lesley Styles
Des Santos
Mario Rivano
Bobby Mimosa
Mc J
Mc UB

Area 2: More info soon...

Lounge Area
Johan D & Friends

Dat is niet mis, zaterdag 25 april! Deze Kings Edition van 7th Heaven wil je toch niet missen? Zoals altijd mogen alle dames tot 23:30 uur gratis naar binnen en is de deurprijs daarna een schappelijk ? 17,50. Je kunt ook voor maar ? 10,- een kaartje voordelig in de voorverkoop halen en zo verzekerd zijn dat je naar binnen kan als je toch na 23:30 uur pas arriveert. 'Zien we jou ook weer bij 7th Heaven op zaterdag 25 april?'
Share |