Trouwens...

Trouwens... wat doe jíj eigenlijk op Nieuwjaarsdag? In foetushouding uitbrakken tot je oliebollenkater zijn scherpe tandjes heeft verloren? Thuis natafelen met je vrienden totdat je allemaal een ons weegt? Doorknallen in een donker hol, tot van oliebollen slechts nog bergen poedersuiker resten? Of naar de grootste huiskamer van Nederland, waar je behalve een hele rits moord-dj's ook nog een heerlijk prosecco-ontbijt, een scala aan sport & ontspanning en een hele hoop ruimhartige figuren treft? Op vrijdag 1 januari kun je vanaf 11.00 uur 's ochtends terecht bij Trouwens... in een voor de gelegenheid tot huiskamer omgetoverde Trouw.

Trouwens... we zijn zeker niet de eersten die zich aan een feestje op Nieuwjaarsdag wagen. De afgelopen jaren hebben meerdere organisaties bewezen, dat een partijtje losgaan op 's lands meest dood gewaande dag wel degelijk tot de mogelijkheden behoort. Toch missen wij in de meeste clubs de geborgenheid van onze huiskamers. Want hoe heerlijk het ook moge zijn om van God los door te raven tot de avond wederom valt, juist op dit soort dagen is voor ons de chill-factor verdomd essentieel. Daarom hebben wij – Crackhouse en Trouw – besloten de handen ineen te slaan voor een feest waarop zowel de tevreden roker als de onruststoker zijn versgelegde Nieuwjaarsei kwijt kan.

Trouwens... TrouwAmsterdam, met haar prijswinnende rookruimte, sublieme keuken/restaurant en vuige dansvloer, heeft alles in zich om een dag lang de grootste huiskamer van Nederland te worden. Voor de gelegenheid wordt de club aan een gezelligheidsoffensief onderworpen, waardoor het meer de atmosfeer zal ademen van een rommelig jeugdhonk dan van een retestrakke nachtclub. Sjoelbakken en tafelvoetbalspelen worden van stal gehaald en in het restaurant kun je van 11 tot 16 uur naast een prosecco-ontbijt ook oliebollen bestellen. Om nog maar te zwijgen van een heus happy hour van 4 tot 6. Bordspelletjes op de tafels en andere vormen van vertier moeten ervoor zorgen dat dit de gezelligste inluiding wordt van het nieuwe decennium.

O, Trouwens... we hebben natuurlijk wel gezorgd voor een bijpassende soundtrack bij al deze gemoedelijkheid. Want er moet natuurlijk wel geschud worden met de bilpartij en gezwaaid worden met de handen. Daarom hebben we een greep gedaan uit wat wij beschouwen als de beste en gezelligste house-dj's die onze hoofdstad rijk is. Een tiental lokale helden passeert op 1 januari de revue. Allemaal artiesten van de bovenste plank! In willekeurige volgorde: Melon, San Proper, Jorn Liefdeshuis, Freddy Spool, Sven & Tettero, Carlos Valdes, Brent Roozendaal, Bert de Rooij, Aron Friedman – om er een paar te noemen. Voor deze fiere knoppenruiters durven wij te allen tijde onze handen in het vuur te steken, zelfs – nee, júíst – op een dag als Nieuwjaar.


En Trouwens... de lage entreeprijs van tien euro moet tevens de laagdrempeligheid van de avond waarborgen. Met zijn allen op amicale wijze het nieuwe jaar in, daar is het ons uiteindelijk om te doen. Met de bijzondere sfeer op de vorige twee afleveringen van ‘Trouw Op Zondagmiddag’ als lichtend voorbeeld zet Trouwens... alle zeilen bij voor een gezelligheidsoffensief van epische proporties, waar je nog tot ver in het nieuwe jaar op voort kunt teren.
Share |