Cheetah viert Marcel Vogels verjaardag

De beste cadeaus zijn de cadeaus die je kunt delen met je vrienden. Op 10 april deelt Marcel Vogel de cadeaus uit, wanneer hij zijn verjaardag viert tijdens een nieuwe editie van Cheetah in Studio 80. Met namen als Ge-ology, Jamie 3:26 en Delfonic op de line-up, belooft dit een editie te worden waarvan je gaat grommen...

Ge-ology heeft vooral een hip hop achtergrond en heeft samengewerkt met Mos Def, Talib Kweli en Jill Scott. Dit jaar brengt hij zowel een EP uit op Theo Parrish's Sound Signature, als een release op het label van Ron Trent, Prescription. Het maakt niet uit waar hij draait, Ge-ology staat er om bekend altijd de dansvloer in vuur en vlam te zetten. Met zijn kenmerkende combinatie van verschillende muziekstijlen, zorgt hij altijd voor een soulvolle beweging op de dansvloer.

Naast Ge-ology is ook ??n van Chicago's meest energieke DJ's, Jamie 3:26, uitgenodigd. Doordat de connectie met het publiek bij deze artiest altijd centraal staat, is een set van Jamie 3:26 nooit voorspelbaar. Of het nu een plaat van 30 jaar geleden is of een nieuwe release, Jamie voelt de energie van het publiek perfect aan en speelt daar feilloos op in. Het publiek in Europa heeft zijn hart gestolen, waardoor hij binnenkort de grote oversteek maakt vanuit Chicago en zich in Europa gaat vestigen.

Zaal 2 is het domein van Delfonic en Cheetah-resident Mr. Mendel. Delfonic voelt zich, als mede-eigenaar van OYE Records in Berlijn, tussen alle muzieksoorten thuis. Deze avond zal hij samen met Mr. Mendel terug naar hun muzikale roots gaan, en zal de focus meer liggen op hiphop en bass-muziek.

Marcel Vogel kan op zijn eigen verjaardag natuurlijk niet ontbreken en zal naast Ge-ology en Jamie 3:26 het feest in Studio 1 verzorgen.
Share |