Dance Valley weer terug augustus!

Amsterdam, 15 december 2009 – Dance liefhebbers omcirkelen zaterdag 7 augustus 2010 alvast in hun agenda. Het populaire Dance Valley wordt dit jaar namelijk weer voor het eerst sinds 5 jaar op de oorspronkelijke datum gehouden. De laatste jaren streek het dance festival noodgedwongen in de maand juli neer op het uitgestrekte recreatiegebied Spaarnwoude. Vandaag kreeg organisatie UDC Events van de gemeente Velzen groen licht voor het hernemen van de eerste zaterdag in augustus.

Back to the roots
Dance Valley in het eerste weekend van augustus. Een gegeven voor vele dance liefhebbers van het eerste uur. In 2005 groeide het populaire dance festival echter tijdelijk uit tot een tweedaags festijn, met als gevolg dat het verplaatst moest worden naar de tweede zaterdag van juli.
Sinds dit jaar kan de oude datum weer geclaimd worden: Dance Valley wordt dit jaar weer gehouden op de oorspronkelijke eerste zaterdag van augustus! Dit jaar begint het festival echter wel een uur later dan voorheen: om 12 uur in plaats van 11 uur ’s morgens.

Zonnigste weekend van het jaar
Met nog meer kans op een heerlijk zomers zonnetje, is UDC events erg blij met het hernemen van de oorspronkelijke datum. “Om nostalgische redenen, maar ook om nog optimaler te kunnen genieten. In augustus hebben we nog meer kans op een lekker weer en daarnaast is het een uur vroeger donker. Dit wil zeggen dat het magische moment van buiten dansen tussen de lasers, lichten en sterren nog langer duurt”, aldus Brian Bout van UDC events.
Share |