AFTERLOUNGE MAAKT LINE-UP & LOCATIE BEKEND

Nadat wekenlang iedereen aan het gissen was naar de locatie en speculeerde over de line-up van Afterlounge heeft de organisatie nu de knoop doorgehakt en is klaar om het grote nieuws te verspreiden aan alle vaste en trouwe Afterlounge bezoekers! Afterlounge: The Reunion zal op donderdag 1 januari vanaf 06:00uur de poorten van 2010 openen en de champagne laten knallen in de mooiste en meest exclusieve locatie en hotspot van dit moment: Post Rotterdam! Sinds de opening van Post Rotterdam is iedereen helemaal wild van deze unieke club in het centrum van Rotterdam aan de Coolsingel. Bij de adembenemende entree en de warme sfeer in de zaal zaal krijgt iedereen spontaal kippevel. De fantastische decoratie, een bruisende setting, de keuze van de mooiste dranken en de gelegenheid tot VIP maken van Post Rotterdam dé happening van het nieuwe jaar 2010.

Met een echte "Reunion" line-up worden alle mooie herrineringen van de echte Afterlounge feesten weer naar boven gehaald bij iedereen op de dansvloer. De line-up is bekend sinds vandaag en wat voor een: Lucien Foort, Baggi Begovic, Chris Rox, Brian S, Jasper Clash, Victor Coral en D-Rashid komen allemaal hun oud & nieuw doortrekken naar de beste afterparty en eerste feest in 2010 van heel Nederland.

Lucien Foort, funkydrummer pur sang zal zijn dreads weer laten swingen achter de dj booth. Als echte energieke Rotterdammer en met zijn wereldwijde ervaring weet hij als geen ander hoe je een afterparty moet teasen tot in de vroege uurtjes. Het grootste aanstormende internationale talent is toch wel Baggi Begovic. Met zijn legendarische 8uur sets op de Barocca en in The Revolution weet ook deze Bosnische Mafia hoe het is om op een afterparty te draaien en zeker op Afterlounge! Zijn maatje Chris Rox was er al vanaf het begin bij tijdens Afterlounge in The Thalia en in The Powerzone en niemand zijn zal drijvende platen voorbij zijn gegaan. Mister Latin Lovers was al vanaf de eerste Afterlounge vaste resident en konden we nu natuurlijk niet om deze nachtburgemeester heen! Brian S staat nu al in de startblokken om snel naar Afterlounge te komen. In The Thalia was hij een meester in het laten dansen van de vrouwen tot diep in de middag en wilde hij ook nooit stoppen. De S staat voor Sexy en dat kun jij als eerste meemaken in 2010! Jasper Clash is talent nummer één in Rotterdam en eigenlijk kunnen we dat nu wel achter zijn naam weglaten. Als je mag draaien bij Housequake, Erick Morillo, MUST, Latin Lovers door heel Nederland, vette housefeesten in Parijs en Antwerpen dan ben je een duidelijke topper en daarom maakt mister Clash met zijn Ibiza tribal sound zijn welverdiende debuut! Terug van weggeweest: Victor Coral. Jarenlang een icoon in de scene en dat pakt niemand je natuurlijk meer af. Als krachtpatster van de echte RUSH sound zal hij iedereen in Rotterdam weer laten weten wie hij is en de dansvloer zal de vibe voelen, zoals alleen Victor dat kan overbrengen. En we bewaren natuurlijk het beste voor het laatst: D-Rashid! De koning van de rauwe latin rave is verreweg de populairste dj van Afterlounge en was ook zeer enthousiast toen hij hoorde dat hij er weer bij stond. D-Rashid is altijd energiek en het wordt dus altijd knallen!

De kaarten voor dit nu al legendarische eerste feest van 2010 gaan op dinsdag 1 december 2009 in de voorverkoop en kosten € 25,= (ex fee) per stuk. Laat je verrassen door de superieure omgeving en locatie van Post Rotterdam en dans met ons tot in de vroege late uurtjes op 1 januari met een champagne glas in je linkerhand en je rechterhand hoog in de lucht. Zoals je van Afterlounge gewend bent zullen er deze avond een beperkt aantal VIP tafels beschikbaar zijn om het nieuwe jaar nóg beter in te luiden. Wacht niet te lang met reserveren, zoals altijd zullen deze weer snel verkocht zijn. Voor meer informatie en reserveringen stuur een mailtje naar info@afterlounge.nl

Tot volgend jaar! ;-)

Aftterlounge: The Reunion
Donderdag 1 januari 2010
Post Rotterdam
Coolsingel
Doors open: 06:00uur till late
Presale: € 25,= ex fee (starts 1 december 2009 via www.ticketonline.nl)
Line Up: Lucien Foort, Baggi Begovic, Chris Rox, Brian S, Jasper Clash, Victor Coral, D-Rashid.
Share |