Jaarafsluiter van Kapsones!

Het groot succes van Kapsones gaat een geweldig nieuw jaar tegemoet!
Het was een drukke en zeer indrukwekkende periode voor Kapsones, met haar comeback en overvolle edities hebben zij zich weten te positioneren als clubavond concept met kwaliteit en allure van de bovenste plank. Hiermee hebben zij dan ook een statement gemaakt in het uitgaansleven van Rotterdam en staan zij hoog in het verlanglijstje bij het publiek. Kapsones staat dan ook klaar voor het nieuwe jaar om nog veel meer van zich te gaan laten horen met uitgebreide plannen en een reeks aan topedities bij Club Vie. Met luid kabaal en grof geschut op Radio Decibel en spectaculaire uitverkochte edities staan zij nu weer klaar met een geweldige editie als jaar afsluiter op zaterdag 19 december.
Alvast ingeluid worden met heerlijke sounds & beats voor het nieuwe jaar staat hoog in het vaandel bij deze editie, dus hou je stevig vast want Rotterdam en vooral Club Vie zal door de Dj's die de boot komen betreden op haar grondvesten te doen laten trillen. Zaterdag 19 december 2009 staat dus in het teken van “Club, Electro, Funk, House, Soul, 'Sugar Spice And Every Girl & Boy So Nice'. Kapsones heeft voor deze avond een geweldige line-up en spectaculair entertainment klaarstaan. De Dj’s zullen samen met de acts voor een uitbundige avond zorgen.
In de Main room zullen de volgende Dj’s de boel op stelten zetten en Kapsones laten klinken zoals het je nog nooit hebt gehoord: Baggi Begovic, Bingo Players & Marc Benjamin zij worden Live begeleid door I-Fan & Norman Soares . De Surprise Dj Leroy Joy zal de R&B room gaan bestoken met de juiste beats om de sfeer compleet te maken.
Kapsones zorgt vol trots samen met Club Vie dat je met deze editie een onvergetelijke jaar afsluiter zult meemaken, het zal dan ook weer een verfrissende en geweldige avond worden. Sfeer en gezelligheid, mooie mensen met stijl en allure in een bijzondere atmosfeer, waar top artiesten en sexy acts de boventoon voeren en voor een onvergetelijke avond zullen zorgen. Kapsones heet iedereen van harte welkom om op deze laatste editie van het jaar en wenst iedereen alvast een gezond en voorspoedig 2010.


Kapsones
Locatie: Club Vie Rotterdam
Datum: Zaterdag 19 december 2009
Line up: Main room: Baggi Begovic, Bingo Players, Marc Benjamin
R&B room: Surprise dj Leroy Joy
Live: I-Fan & Norman Soares
Prijs: Voorverkoop: € 9,- Verkrijgbaar bij Easyticket.
Deurverkoop: € 12,-
Dresscode: Nice & Attitude
Tijd: 23:00 - 05:00 uur
Website: www.clubvie.com www.kapsones.com
Share |