Aanstaande zaterdag Together in Club Eindelijk Weer

Op zaterdag 26 oktober is Eindelijk weer terug met een spetterende editie van Together! De afgelopen keer was dan ook weer helemaal geweldig. Jullie hebben er samen volop van genoten! Een heerlijk avondje uit in een fantastische ambiance met de leukste partypeeps om je heen. Zoals je van Eindelijk weer gewend bent, zullen ze er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat iedereen een topavond heeft!

Ook tijdens deze editie van Together is de nieuwe formule weer van kracht. Bij je entreekaart, €15 in de voorverkoop bij Ticketscript, krijg je toegang tot het feest inclusief 5 drankmunten. Daarnaast kun je genieten van de meest verleidelijke ijsjes en overheerlijk verfrissend fruit. En alsof dit nog niet genoeg is gaan de volgende DJ's jullie deze avond van begin tot eind vermaken:

MainstageArtento DiviniDieVitoMario RivanoMelvin WarningMiss Che LariRandy KatanaRuben Vitalis
Next Saturday we will all be Together @ Club 'Eindelijk weer'Wil jij weten hoe het er in de club aan toe gaat? Check dan nu de aftermovies op de site en kom alvast in de stemming voor de aankomende editie van Together: eindelijkweer.­nl
Share |