Line-up release van Slaves to the Rave Time for a Change

Naam : SLAVES TO THE RAVE
Datum : 09-11-2013
Locatie : Club Eclipse
Plaats : Rotterdam
Time : 22:00 - 07:00

Na de grote viering van tien jaar NRG Events in 2012 is het zaterdag 9 november 2013 tijd voor een nieuwe editie van Slaves to the Rave! Time for a Change! Met een nieuw logo, fris artwork en vooral een geweldige line-up belooft dit een Slaves to the Rave te worden die je niet snel zult vergeten. Verdeeld over twee vette zalen hoor je de beste early, present en hardere hardcore sounds!

Er zijn ook bij deze editie van Slaves to the Rave 'early bird' tickets te koop, tot 1 oktober zijn de tickets � 12,50 (ex. fee) te koop via de bekende voorverkoop kanalen (o.a. Paylogic, Ticketscript en Primera) Na deze datum worden de tickets � 17,50 (ex. fee) Tickets zijn ook te koop via de website van NRG Events: www.nrg-events.nl

De line-up voor Slaves to the Rave � Time for a Change is als volgt:

Area 1 || Hardcore & Harder
Noize Suppressor
Promo
Drokz
DaY-m�r
Paul Elstak
The Viper
Kasparov
Panic
D-Passion
Lunatic & Miss Hysteria
Nexes
Omira
Hosted by: MC Alee

Area 2 || Early Hardcore
Frantic Freak
Claudio Lancinhouse
Leviathan
Sequence & Ominous
Waxweazle
OCD
Lyrix
Hosted by: MC TMC

Bekijk hieronder de aftermovie van de laatste editie van Slaves to the Rave in Eclipse, RotterdamKaartverkoop
Kaarten voor 'Slaves to the Rave � Time for a Change' in Club Eclipse, Rotterdam op zaterdag 9 november 2013 zijn nu te koop voor de speciale prijs van � 12,50 euro (!) Deze early bird kaarten zijn te koop tot 1 oktober 2013 (max. 250 tickets) Na 1 oktober, of als de 2de 250 kaarten eerder zijn uitverkocht, is de prijs van een ticket � 17,50 (ex. fee) Kaarten zijn online te koop via de website van NRG Events: www.nrg-events.nl via Paylogic en via Ticketscript. Kaarten zijn natuurlijk ook te koop bij alle Primera winkels in Nederland.

Websites en verdere informatie
Kijk voor meer informatie op de website van NRG Events: www.nrg-events.nl, op de site van Club Eclipse: www.club-eclipse.nl en op de Facebookpagina van NRG Events. De minimale leeftijd voor 'Slaves to the Rave � Time for a Change' in Club Eclipse, Rotterdam bedraagt 18 jaar, bij twijfel kan er om je ID gevraagd worden. Het feest begint om 22:00 en eindigt om 07:00.
Share |