Bermuda Eindhoven nodigt Gregor Salto uit

Als er iemand in het afgelopen jaar Bermuda los heeft laten gaan dan was het wel Gregor Salto. Bekende platen in een geheel eigen jasje. Vol, maar dan ook propvol energie. Momenteel is hij bezig de hele wereld te veroveren met tours door Azië, Amerika, het Midden-Oosten en kreeg hij onlang zelfs een award voor zijn single met Pitbull.

Na heel lang heel hard werken kwam in 2004 zijn doorbraak met zijn samenwerking met Dr. Kucho; de track genaamd ‘Can’t Stop playing’. Het nummer bleef meer dan 2 maanden in de top 40 hangen. Vanaf toen werd hij elke dag alleen maar groter en populairder. Zijn basis van house en electro mixte hij met wat sounds met invloeden uit soul, de Caribbean en Afrikaanse ritmes en zijn eigen 'organische' latin house sound was geboren.

Buiten het draaien is hij ook een fantastische producer en heeft remixen op zijn naam staan voor dj’s als Nikki Romero en Axwell, maar ook grootheden als George Michael, Rihanna en J-Lo. Afgelopen jaar was zijn track AZUMBA (released op het MixMash Label van Laidback Luke) een van de meest gedraaide platen op de festivals in Nederland en ver daarbuiten.

We just can’t stop playing with ourselves als we deze man horen draaien!

BERMUDA INVITES | Gregor Salto

Supported by Kriss-one, Jordi Iven & MC Marboo

23.00 – 05.00 (door open till 03.45)

DOORSALE 10€

Free entrance till 00.00

18+ (ID VERPLICHT)

VIP@BERMUDAEINDHOVEN.NL

BERMUDA EINDHOVEN

STATIONSPLEIN 4, 5611 AB EINDHOVEN

FACEBOOK EVENT | https://www.facebook.com/events/195367807284957/

http://bermudaeindhoven.nl/Home.html

http://www.facebook.com/bermudaeindhoven

https://twitter.com/BERMUDAehoven

https://soundcloud.com/club-bermuda-040-mixtapes

Share |