MuteSounds heeft ook dagprogramma

Naast een vol muziekprogramma op vrijdag en zaterdag is er ook een gratis middagprogramma op zaterdag met leuke outdoor activiteiten en workshops waar je aan deel kunt nemen. Op zondagmiddag is er voor het eerst een gratis uitgebreid programma voor kinderen met allerlei activiteiten en workshops.

MuteSounds begon als een afstudeerproject, van vier studenten Culturele Maatschappelijke Vorming van Hogeschool Inholland Den Haag, en is uitgegroeid tot een festival voor doven, slechthorenden en horenden, waarbij de zintuigen op unieke wijze worden geprikkeld. 

Zaterdagmiddag outdoor activiteiten en workshops
Zaterdagmiddag is er van alles te doen op en rondom het surfdorp met leuke outdoor activiteiten en workshops. Leer surfen bij Aloha Surfschool, laat je meevoeren op de beats van de drums met de Afro Roots Dance workshop, maak in vogelvlucht kennis met gebarentaal en doe mee aan yoga op het strand. Wel even vooraf aanmelden door een e-mail te sturen naar info@mutesounds.nl.

Zondagmiddag voor kids
Zondagmiddag staat in het teken van de kleintjes met een gratis kinderprogramma voor dove, slechthorende en horende kinderen. Er is van alles te doen in het surfdorp zoals dansen op een echte trilvloer, schminken en springen op een luchtkussen. En dat is nog niet alles, want er is nog veel meer te doen. Kijk op www.mutesounds.nl voor het hele programma.      

Voor meer informatie Over MuteSounds op 9 augustus, klik hier.

Voor meer informatie Over MuteSounds op 10 augustus, klik hier.

Voor meer informatie Over MuteSounds op 11 augustus, klik hier.

Share |