GirlsLoveDj's Invites: Rico South op 13 april

Het GirlsLoveDJs INVITES is niet te stoppen! Op 13 april zijn wij weer keihard terug om de party game up te steppen. En hoe kunnen we dit beter doen dan door Rico South uit te nodigen? Deze talentvolle prettyboy staat ready om AIR met jullie af te breken!

Maar dan hebben we nog meer voor je! Want ook Jaziah gaat jullie trakteren op een heerlijke set vol knallers zodat stilstaan on-mo-ge-lijk is!

GirlsLoveDJs
Nog even tussendoor het concept: de boys van GirlsLoveDJ’s nodigen binnen- en buitenlandse gasten uit om hun talenten te showen en er ontzettend lekker feestje van te maken.

Allright, Rico South en Jaziah heb je al. Twijfel je nog? Hierna niet meer want ook Aiscream, Weslo staan deze editie achter de decks om er zo’n hard mogelijk feest van te maken! En last but not least hebben we ook Hitmeister Pim uitgenodigd er om maar één ding van te maken en dat is: PARDIE!

In AIR 2 hebben we dit keer Aandachtstrekker: De hippe eclectische avond, waarbij de sfeer magisch is en het publiek los gaat alsof ze een miljoen hebben gewonnen… Bij zijn en meemaken dus!

Voor meer informatie over GirlsLoveDJs Invites op 13 april in de AIR in Amsterdam klik hier. 

Share |