AIR & Paradiso Present: Milkshake Festival 2013

Na een succesvolle eerste samenwerking presenteren AIR en Paradiso u met gepaste trots de tweede editie van Milkshake festival, onlangs bekroond met een Gouden Kabouter in de categorie ‘Beste Eendaags Festival 2012’. Op zondag 21 juli 2013 vindt Milkshake plaats in het Westerpark te Amsterdam. De earlybird-tickets waren in een rap tempo uitverkocht en de reguliere tickets zijn sinds vandaag verkrijgbaar.

De zin ‘For All Who Love’ is allesomvattend voor Milkshake’s doelstelling en voor de sfeer die iedereen afgelopen jaar tijdens het festival heeft mogen voelen. Milkshake is een dance-festival dat is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’ en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen. Milkshake viert de stad en haar initiatieven en we zetten ons in voor iets meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout van de aarde en dit gaan we vieren! Milkshake festival, een concept bedacht door Marieke Samallo (AIR) en Peter van Vught (Paradiso). Zij vonden het tijd voor spektakel, entertainment en een interessante samensmelting van een aantal liberale clubnachten die een link hebben met Paradiso en AIR. 

SUPERBIMBO by NOW&WOW
Superbimbo is een nacht die door Ted Langenbach en Pietra Ligura is geinitieerd als een parodie op de bimbocultuur. Met invloeden van overgecultiveerde Rai Uno televisie-animeermeisjes in het pre-silliconentijdperk zijn de Superbimbo-nachten uitgegroeid tot de zeer drukbezochte cultnachten. ‘Zowel house als pop worden vaak veel te serieus genomen; juist daarom vinden wij dat humor en ironie een must moet zijn in het nachtleven’, aldus Ted Langenbach. Superbimbo is altijd terug van weg geweest! In tijden van internetporno en webcam-prostitutie zet Superbimbo de partyscene weer retro-seksueel op zijn plek.

ULTRASEXI
Ultrasexi is een Nederlandse  coörperatie en een productieplatform van en voor jong creatief multi-talent, ontstaan in 2008. Met als doelom jonge creatieven met elkaar in contact te brengen, te inspirerem en om samenwerkingen te bevorderen. Ondertussen is er een flink netwerk gegroeid dat allerlei creatieve terreinen verbindt. Sinds 2008 is Ultrasexi de organsatie achter de feesten M.U.L.T.I.S.E.X.I. , F*cking Pop Queers, FPQXL en Ultradisko. Dit jaar staat Ultrasexi voor het eerst op Milkshake met een show vol disco en pop. We gaan met Ultradiskoteka en F*cking Pop Queers naar Club Ibiza! 

CAN YOU FEEL iT by DIVA Mayday& AIR
Ook in 2013 brengt Diva Mayday haar hysterische en succesvolle feest ‘Can You Feel iT’ naar Milkshake. De altijd uitverkochte clubnacht brengt ieder kwartaal het gevoel van de legendarische club iT naar AIR, en zet met haar resident-dj’s en de perfect host Diva Mayday een party neer waar de ‘sterren’ zich weer ‘gewoon’ voelen en de ‘gewone’ mensen zich ‘ster’ voelen. Gltters, shimmers en pailetten… dit alles presenteert Diva Mayday in het kwadraat op Milkshake festival.

Paradiso LIVE STAGE
In de afgelopen veertig jaar is Paradiso uitgegroeid van ‘kosmisch ontspanningscentrum' tot poppodium, nachtclub en cultuurtempel in één, waar liberale clubavonden - van Lovedance tot Glitterazzi en van Pink Istanbul tot Black Tea Party - een vaste plek hebben gekregen. Op de Paradiso Live Stage ervaar je dit ultieme liberale gevoel van al die nachten in één. 

SUPERTOYS by AIR
Speciaal voor onze kleurrijke en liberale aanhang met speels intellect komt Supertoys na hysterische nachten met ballenbakken, kiddyrides, kult-cartoons, beats en geluiden van pop tot elektrohouse in AIR, wederom met een eigen verbluffende stage op Milkshake. Laat je arrogantie, issues en andere ‘bad habits’ dus lekker thuis, want daar zit niemand op te wachten. We’re supposed to have fun!

SJIEKE POEZEN
Voor onze Sjieke Poezen of Party-Party-people die van ver komen en willen blijven logeren; er zijn er ook Sjieke Poezen pakketten te boeken (inclusief Milkshake ticket). For all who love service! ♥ 

Voor meer informatie over Milkshake Festival op 21 juli 2013 in het Westerpark in Amsterdam klik hier.

 

 

Share |