Freestyle Madness in Club Eclipse

Zaterdag 16 februari 2013 is het in Club Eclipse te Rotterdam tijd voor de lancering van het feest Freestyle Madness (!) De bekende locatie met de glazen koepel langs de snelweg A20 welke voorheen bekend was als Outland en nog eerder als Ministry of Dance is klaar om vele liefhebbers van de Freestyle sounds te ontvangen voor een nacht om niet snel te vergeten. NRG Events heeft een line-up verzameld van top artiesten die weten hoe zij een tent volledige op zijn kop moeten krijgen met de ultieme mix van harde beats!

De eerste 200 kaarten voor Freestyle Madness zijn 'early bird' tickets, en zijn inmiddels uitverkocht! Een normaal kaartje kost € 15,- (ex. fee) in de voorverkoop. Voor meer informatie kijk dan op de website van NRG Events: nrg-events.nl.

Om alvast in de stemming te komen voor zaterdag 16 februari 2013 bekijk dan hieronder de trailer van Freestyle Madness in Club Eclipse, Rotterdam.

Bij deze nogmaals de line-up voor Freestyle Madness:
Paul Elstak
Dr. Rude
Vortex
Rob & MC Joe
Francois
Pat B
Genius
OCD vs. Psyckodj
Hosted by: MC TMC 

Winactie
NRG Events geeft in samen werking met Club Eclipse 25 keer 2 kaarten weg aan mensen die aangeven in een e-mail waarom zij die kaarten moeten winnen. Stuur je e-mail naar info@nrg-events.nl met als onderwerp: 'Freestyle Madness contest'. Inzenden kan tot vrijdag 8 februari 2013. Winnaars krijgen zaterdag 9 februari 2013 een mail met daarin alle informatie.

Auto en openbaar vervoer
Club Eclipse is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Alexander. De locatie is gelegen aan de overkant van de straat. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op ns.­nl, ov9292.­nl of ret.­nl Ook met de auto is Club Eclipse uitstekend te bereiken. Parkeren kan op het naastgelegen bewaakte parkeerterrein.

Merchandise
Tijdens dit evenement in Club Eclipse is er een uitgebreide merchandise stand aanwezig waar je verschillende artikelen kunt aanschaffen zoals; t-shirts, caps, truien, jassen, waaiers en nog veel meer.

Websites en social media
Kijk voor meer informatie op de site van NRG Events: nrg-events.­nl en op de website van Club Eclipse: club-eclipse.­nl Freestyle Madness is ook te vinden op Facebook via de event pagina van NRG Events: facebook.com/NRGEvents NRG Events is ook op twitter te volgen via twitter.com/NRGEvents_NL

Verdere informatie
Kijk voor meer informatie op de site van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de website van Club Eclipse: www.club-eclipse.nl De minimale leeftijd voor 'Freestyle Madness' in Club Eclipse, Rotterdam is 18 jaar, bij twijfel kan er om je ID gevraagd worden. Het feest begint om 22:00 en eindigt om 06:00.

Klik hier voor meer informatie over Freestyle Madness.

Share |