Fusion of Dance Festival – Speciale Early Bird verkoop

Met de indoor editie nog vers in het geheugen, is de organisatie al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de vijfde editie van Fusion of Dance Festival. Fusion of Dance Festival zal in 2013 vallen tijdens het pinksterweekend, namelijk op zaterdag 18 mei 2013. Tijdens deze jubileum editie van dit grootste dance festival van Noordoost Nederland zullen High Energy Events en Studio TaS wederom voor een unieke beleving zorgen op de Wijthmenerplas.

Teaser: 


Speciaal Early Bird Weekend (26/27 januari 2013)
De afgelopen keren dat de Early Bird ticketverkoop begon, waren er zoveel mensen tegelijkertijd online waardoor de website van Fusion of Dance overbelast werd. Omdat er maar 2.000 Early Bird tickets beschikbaar waren, heeft niet iedereen een ticket kunnen bemachtigen. Omdat Fusion of Dance Festival dit jaar haar vijf jarig jubileum viert en alle bezoekers tegemoet wil komen heeft de organisatie besloten om er een heel Early Bird Weekend van te maken zonder er een maximum aantal tickets aan te geven!

De Early Bird tickets kosten €35,00 ex. Fee en zijn dus verkrijgbaar vanaf zaterdag 26 januari om 00:00 tot zondag 27 januari 23:59. Zo heb je zaterdag en zondag de hele dag de tijd om je ticket te kopen. Vanaf maandag 28 januari gaan de regular tickets in de verkoop voor een prijs van €45,00 ex. Fee

Tickets zijn te koop op www.fusionofdance.nl, www.highenergyevents.nl, www.studiotas.nl en bij 1 van de 450 Primera Stores door heel Nederland.

Houd www.fusionofdance.nl goed in de gaten en blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen! Vergeet ons ook niet te volgen op social media: www.twitter.com/fusionofdance - www.facebook.com/fusionofdancefestival

Fusion of Dance – We all come together and fuse as one!

Share |