Let's Go 90's met 2 Unlimited

Zaterdag 22 december kun je met Let`s go 90`s alvast de gezellige en feestelijke dagen voor kerst inluiden. Central Studios zal het decor zijn van de ultieme trip back to the 90's. Met absolute topartiesten zoals 2 Unlimited, DJ Jean, 2 brothers on the 4th floor, Flamman & Abraxas & Dj Willow. Deze artiesten zorgen gegarandeerd voor een fantastische herbeleving van die heerlijke 90’s.

2 Unlimited, tot nu toe nog steeds de meest succesvolle Nederlandse popact in de geschiedenis, scoorde wereldhit na wereldhit in de jaren negentig. Met maar liefst drie nummer één noteringen met ‘No Limit’, ‘Twilight Zone’ en ‘The Real Thing’. In totaal verkochten zij wereldwijd meer dan 20 miljoen platen. 2 Unlimited is niet weg te denken uit het muziekbeeld en de hitlijsten van de jaren negentig. Let’s Go 90’s is dan ook zeer trots om 2 Unlimited in de originele setting met Ray en Anita te mogen presenteren.

Nog een act van formaat: 2 Brothers on the 4th Floor. Mede bekend geworden met ‘I Can’t help myself’ en ‘Never Alone’, zijn ze sinds een aantal jaren weer bezig met een tour! 2 brothers on the 4th floor zijn de pioniers van de Nederlandse Eurodance. Wat hebben we er allemaal onze schoenen op stuk gedanst! Op 22 december aanstaande nemen 2Brothers on the 4th Floor ons weer helemaal terug naar die geweldige tijd.

DJ Jean! Deze top DJ stond mede aan de basis van de Nederlandse house scene in de jaren negentig. ‘The master himself’ zal deze avond zijn versie van 90`s laten horen. En the master kennende, zal dit een verassende mix worden van de allerfijnste house-platen uit de 90`s.

Het duo Flamman & Abraxas mag natuurlijk op deze complete 90’s-Tour niet ontbreken. Het befaamde duo maakte furore met hits als ‘Good to Go’ & I Need Love. Happy Hardcore hoort bij de 90’s, dus Flamman & Abraxas horen bij Let`s Go 90`s!

Early Bird Tickets & More
Speciaal voor de snelle beslissers zijn er 250 early bird tickets beschikbaar voor slechts € 15, - per stuk. Deze zijn vanaf  nu verkrijgbaar via www.letsgoback.nl en bij alle Primera`s. Check ook Let`s Go 90`s op Facebook. Like de pagina en maak hiermee kans op gratis kaarten voor Let`s Go 90`s. Tot 22 december!

www.letsgoback.nl 

Share |