J' ADORE Mondayvaganza op maandag

Stijl, kwaliteit en diversiteit samengevoegd met het leukste publiek, de beste sfeer en exclusieve tracks van onze spetterende deejay line-up.

Tijdens jouw J´ADORE MondayVaganza wordt er strikt gelet op de dresscode en er is altijd een strenge doorbitch aanwezig die dit nauwlettend in de gaten houdt: 21 jaar is the minimum age! De dresscode is Classy & Chique! So no scrubs allowed.

Uiteraard stelt de organisatie exclusieve VIP tafels beschikbaar met een speciale treatment er omheen zoals de toegangskaarten, luxe hapjes en een populaire fles Roberto Cavalli Vodka.
Wil jij J'ADORE exclusief als VIP beleven? Neem dan contact op met +31(0)6419776033 of mail jouw verzoek naar info@jadoremonday.com

3 areas vol spanning, sensatie en een perfecte sfeer, kortom voor een ieder wat wils!
Bereid je voor op de lekkerste House tracks, Latin beats en Urban sounds.
Speciaal voor dit evenement gaan alle remmen los en is er altijd een secret doorway gemaakt worden naar de Urban area: Vief en de Latin area: Vuig.

Kwaliteit staat aan de top van dit evenement en dat kun je terug vinden in de schitterende exclusieve line-up : Dyna, Michael Mendoza, Genairo Nvilla, Outsiders, Rudy Lima, Richie Lee, The Freshman, David Milano, Lucky Gio, Panchito en Hosé Mendez! 

Share |