Playground presents Chymera – live!

Na een zeer succesvolle editie met Fabric resident Terry Francis, keert Playground op vrijdag 26 juni terug met wederom een bijzondere gastoptreden. Chymera (IE) zal uit zijn huidige woonplaats Barcelona worden overgevlogen om alle tech-house fans te verwennen met een heerlijke live-set.

Chymera dankt waarschijnlijk het grootste deel van zijn bekendheid aan “Arabesque” die een tijdlang steevast als afsluiter diende in de dj sets van Luciano, en aan “Umbrella”. Deze track is gereleased op het gerenommeerde label “Ovum” van Josh Wink. Dikke tech-house met mooie melodielijnen en vette subbassen die garant staan voor een volle dansvloer.
De grootste verrassing van deze editie is waarschijnlijk toch wel Benny Rodrigues. Deze allround dj die begon met draaien in de roemruchte Now n Wow staat tegenwoordig bijna elke dag achter de decks door het hele land en ver daarbuiten. Deze keer zal Benny grondig door zijn uitgebreide collectie gaan om een bijzondere techy set samen te stellen. Niet voor niets is deze sympathieke dj een favoriet van eerder genoemde Josh Wink. Kom naar de Studio 80 de 26ste om uit te vinden waarom…
In Raymon Hollander heeft Playground de ideale opener gevonden voor deze speciale avond. Bekend van de Planet Delsin en Metropolis avonden en al jaren werkzaam bij Rush Hour . Raymon is een groot fan en expert in Detroit techno hetgeen absoluut terug te vinden is in zijn d.j. sets. Nog een reden dus, om deze Playground absoluut niet te missen…

Als laatste zullen in de roemruchte achterzaal van de Studio 80 Playground initiators en residents Zomar en Richard Parker de hele avond alle platen draaien die de afgelopen 5 jaar kenmerkend zijn geweest voor deze hoofdstedelijke clubavond. De hoofdmoot is techhhouse met uitstapjes naar deephouse, Techno, minimal, electro en zelfs progressive… Anything goes as long as it rocks!

Playground presents Chymera(IE) – Live

Datum : 26-06-09
Locatie: Studio 80
Adres: Rembrandtplein 17i
Plaats: Amsterdam
Tijd: 23:00-05:00
Presale: €10,= (www.studio-80.nl)
Deur: €12,=

Line Up Frontroom:

- Chymera(Ovum/NRK) (IE) – Live
- Benny Rodrigues (Spinclub)
- Raymon Hollander (Planet Delsin/Metropolis)

Backroom:

- Zomar & Richard Parker (presenting you all the best tracks of 5 yrs Playground!!!!)
Share |