Eerste dancefestival in Purmerend!

De eerste versie van het festival “Electronic Picnic” in het Leeghwaterpark te Purmerend komt steeds dichterbij.  Zaterdag 18 augustus vormt dit kloppende groene stadshart het decor van een waanzinnig dancefeest, bestaande uit drie podia, meer dan 25 dj’s en 11 uur non-stop muziek.

Organisatie 3Monkeyz creëert door de inzet van drie podia direct een breed aanbod voor alle danceliefhebbers. Op de mainstage zal, naast een stralende zomerzon, het kwik stijgen door bekende namen als houseknaller Sidney Samson, live sensatie Shermanology en energybomb Tony Cha Cha. De lokale helden Wesley de Wolf en Bootsman2Bootsman geven ook acte de présence en zij zullen de boel flink opzwepen.

De hardstage staat garant voor dikke beats, zware bassen en ander muzikaal geweld. Met  achter de draaitafels o.a. Noize Suppressor, Chain Reaction en Digital Punk weet je dat het een heftig dagje gaat worden!

Op de techstage worden de techno-addicts verwend door de creatieve uitspattingen van ondermeer Warren Fellow, Olivier Weiter en Taras van de Voorde.

Early Bird voor € 20,-!
Deze 1e editie van het ‘Electronic Picnic Festival’ wordt een unieke gebeurtenis die je niet wilt missen. Het wordt volop genieten van muziek, een prachtige locatie en natuurlijk elkaar in hét Stadspark van Purmerend. De eerste 500 kaarten kosten als Early Bird slechts € 20,- en daarna is de normale prijs € 27,50. Je koopt ze online op www.electronicpicnic.nl of bij Primera in de winkel. Zorg dat je er bij bent!

Klik hier voor meer informatie over Electronic Picnic.

Share |