Harders Plaza wint Nightlife Award

Het drukbezochte uitgaanscentrum Harders Plaza ziet een succesvol eerste jaar worden beloond met een prachtige prijs bij ‘de Oscars van de Nederlandse uitgaanssector’. Harders Plaza heeft woensdag tijdens de uitreiking van de Nightlife Awards 2009 de prijs voor Populairste Uitgaanscentrum Regio Midden in de wacht gesleept, tevens een 2e plaats van geheel Nederland net nipt achter Hollywood Rotterdam!

Daarmee liet het uitgaanscentrum in Harderwijk andere kanshebbers als o.a Brothers Bunnik, Bills Bar in Markelo, en Matrixx in Nijmegen achter zich. Volgens Robert van de Berg is de prijs een bekroning op hun werk: “De hele crew heeft het eerste jaar hard gewerkt om er een topuitgaanscentrum van te maken. Zelf wisten we dat we al op de goede weg waren, omdat we van bezoekers al veel positieve reacties op de goede service, stijlvolle uitstraling en verrassende programmering kregen. Maar nu het Nederlandse uitgaanspubliek en een speciale vakjury ervoor hebben gezorgd dat Harders Plaza in de prijzen is gevallen, zijn we pas echt trots op wat we in relatief korte tijd allemaal hebben bereikt. Deze Nightlife Award is voor ons een stimulans om Harders Plaza naar een nog hoger level te tillen.’

De Nightlife Awards zijn populariteits- cq publieksprijzen. Het Nederlandse uitgaanspubliek heeft de afgelopen periode zelf kunnen stemmen op haar favoriete danscafé, club, discotheek of uitgaanscentrum per sms en via www.stemenwin.nl. Er zijn ruim 50 duizend publieksstemmen uitgebracht. Daarnaast heeft een 'nightlife-panel' van experts uit de branche haar stem uitgebracht. Een onafhankelijke vakjury heeft vervolgens alle stemmen verzameld, die een evenwichtig beeld gaven van de populairste uitgaansgelegenheden van Nederland. Deze jury bestaat uit vertegenwoordigers van Koninklijke Horeca Nederland, MKB Nederland, Nightlife Magazine en enkele prominenten uit de branche. Zij bepaalden uiteindelijk wie de winnaar werd, grotendeels op basis van de uitslag van de publieksstemming.

Aamstaande zaterdag 13 juni: BirthDay Bash
Mainarea: Don Diablo, Afro Bro's, Nicky Romero, LevY Pro, hosted by Mc Boogshe
Urbanarea: Lil'C, Tony Flitz
Feestcafe: Starkoo, Rene Verkerk, Robbie
Doorprice : 12 euro Time : 22:00 - 04:00
www.hardersplaza.nl
Share |