Bla Bla nodigt Scandinavische Martinez uit

Bla Bla heeft de smaak goed te pakken! Nog maar net bijgekomen van de vorige editie met Nina Kraviz en Radio Slave komt Bla Bla al weer met de volgende klapper. Op zaterdag 31 maart 2012 zal Studio 80 zich klaarmaken voor een 4hr set door Scandinavische grootheid Martinez (Moon Harbour Recordings, Re:connected). Daarnaast heeft Bla Bla wederom een primeur: de 15-jarige talentvolle Nederlandse Pascal Benjamin heeft vorige maand getekend bij Bla Bla en Be Real, en zal voor de eerste keer op Bla Bla optreden.

Martinez is iemand die het hart van de techno liefhebber al jaren harder laat kloppen. Deze geboren Zweed kreeg al op jonge leeftijd interesse in techno en house, waarna hij naar Denemarken verhuisde en zijn eerste tracks produceerde. Zijn producties en remixen vinden al snel hun weg naar de platenkoffers van menig internationaal dj. Met remixes voor Underworld en Nathan Fake weet hij definitief zijn naam op de kaart te zetten. Na succesvolle releases op Get Physical en Steve Bug’s Audiomatique komt in 2005 zijn eerste album uit, en richt hij in 2006 zijn eigen label op, Re:connected.Met inmiddels 3 albums en nog meer remixes is Martinez niet meer weg te denken uit de hedendaagse techno wereld. En dat goede artiesten hun sound blijven ontwikkelen bewijst Martinez maar weer eens. Hij wordt bekend door zijn wat melodieuzere invulling van techno maar raakt al snel gecharmeerd van de loops en ritmes van minimal en tech house. Met uitstapjes naar Chicago house en dub techno zorgt Martinez dat zijn sets altijd gevarieerd, maar nog belangrijker, swingend zijn!

Bijzonder deze keer is dat voor Martinez de jonge belofte Pascal Benjamin het spits afbijt. Hij tekende onlangs bij Bla Bla en sublabel Be Real. Zijn eerste EP op Be Real en zijn track voor Bla Bla’s  ‘Spring Sampler Volume 2’ zullen binnenkort gereleased worden. Pascal begon al op 9-jarige leeftijd met dj-en en bracht zijn eerste Beatport track uit op zijn veertiende. Inmiddels draait hij met Pioneers en produceert hij veelbelovende tracks met Fruityloops. Met zijn diepe warme sound zal hij de avond openen voor Martinez. Wees er zaterdag 31 maart dus vroeg bij!Zaal 2 zal gehost worden door de mannen van Club Junx: Beaumont Livingston, Wouter S, Neno Cortes en Aurelio Iuliano. Ze hebben al geruime tijd een succesvol concept lopen in club Poema, en zullen voor deze keer naar Amsterdam afreizen om  er voor zorgen dat je geen minuut stil staat! 

Klik hier voor meer informatie over Bla Bla. 

Share |