Latin Lovers XXL in Matrixx Nijmegen

Latin Lovers gaat na het succes van de vorige editie voor de tweede maal XXL en dat kan natuurlijk maar in een locatie van Nederland en die is in Nijmegen: Club Matrixx ! De datum is vast geprikt op zaterdag 24 maart en nu al loopt iedereen warm voor deze tropische maar vooral vrouwvriendelijke en sexy avond in de koude Nederlandse winter. De line up is met veel liefde samengesteld en van muzikaal hoog niveau. Naast Jesse Garcia (die speciaal vanuit Spanje komt overgevlogen) staan ook Roog , D-Rashid , Chris Rox , Jasper Clash , Timothy Fall en MC Haits in het pronkende rijtje van artiesten!

Net zoals de vorige keer, toen Latin Lovers met veel succes haar 6 jarig bestaan vierde, zal dit zomerse concept opnieuw de gehele Matrixx grondig aanpakken en omtoveren tot een magische jungle. Wanneer je binnen treedt in de wondere wereld van Latin Lovers voel je je meteen thuis in de tropische omgeving. Palmbomen , lianen, vlinders en kleurrijke papegaaien vliegen om je heen. 

Ook zal er deze nacht weer ongekende en oogverblindende entertainment zijn. De dames vliegen letterlijk door de zaal en zullen iedereen versteld doen staan van hun kunsten en dan hebben we het nog niet eens gehad over alle special effects deze avond. Wat dat is, blijft een leuk geheim!

SPECIAAL VOOR DE DAMES: LADYTICKETS! De Ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via www. Matrixx .nl en kosten 20 euro per stuk. Er zijn maar 100 ladytickets verkrijgbaar voor deze editie dus wees er snel bij! Ook de normale kaarten kun je bestellen via www. Matrixx .nl en deze kosten in de voorverkoop 15 euro per stuk.

Kortom, Latin Lovers en Club Matrixx slaan samen de handen ineen voor een unieke gouden combinatie. Een heerlijke avond vol met de beste Latin house muziek vol trommels, zomerse vocalen en de beste tropische en vooral vrouwvriendelijke sound van Nederland. Met artiesten zoals oa Jesse Garcia , Roog en D-Rashid wordt dat natuurlijk nu al meer dan een legendarische avond!


Share |