Red Carpet at the beach

Op zondag 25 maart openen wereldwijd vele hippe strandtenten hun deuren voor het nieuwe strandseizoen. Ook jij kan er bij zijn in de nummer één strandlocatie van Nederland Beachclub Vroeger tijdens de ''2012 Grand-Opening Red Carpet at the Beach''. Wemusic Company zorgt ervoor dat jullie vanaf 14.00 uur los kunnen gaan op de beats van Jean, Tony Cha Cha, Randy Katana en vele anderen.

Onze eigen resident DJ Wolffman, bekend van onder andere zijn hit met Snoop Dogg en Timati, zal samen met Irma Derby een spetterend live optreden geven. Tevens zal voor deze dag rechtstreeks vanuit Ibiza, resident DJ van Club Pacha, DJ The Gee worden overgevlogen voor een onvervalste Ibiza set!

De gehele line-up bestaat uit onderstaande namen: Jean, Wolffman, Tony Cha Cha, Fajah Lourens, Randy Katana, Asino di Medico, Silvio Ecomo, Oliver Twizt, Cuzco, The Gee, Binou, MC Boogshe, MC Libidosa, vocals Irma Derby, vocals Melanie Eden, VJ Yzco & No Panic. En mocht het geen zonnige, warme dag zijn, geen zorgen! In de grote festivaltent met je voeten in het zand belooft het een zomers feest te worden.

Tickets
De regular tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 15,00 euro (ex fee). Ook zijn er een beperkt aantal VIP tickets verkrijgbaar voor 125,00 euro (ex fee). Onze VIPs worden flink in de watten gelegd. We zorgen niet alleen voor een aparte ingang en een kluisje, ook de nodige bubbels en 5 muntjes mogen niet ontbreken. Daarnaast zal er op hoog niveau voor onze gasten gekookt worden in de speciaal ingerichte VIP area, onze chefkok zal een heerlijk 8-gangen-fingerfood-menu samenstellen! Iedereen is een special guest op Red-Carpet ! Volg ons op Facebook en Twitter.

 

Share |