Vier de Cr!s!s

Amsterdam - Economische crisis, schuldencrisis, bankencrisis en eurocrisis. Het is crisis en dat merken we allemaal. We kunnen thuis zitten en tobben over het onrecht dat ons wordt aangedaan, of we kunnen het vieren! Ontsnap van de dagelijkse zorgen en kom zaterdag 25 februari naar Pand 14, Muntbergweg 14 te Amsterdam.

Matador
Het Ierse talent Matador draait live deze nacht voor het eerst op Nederlands grond. Hij gaat onmiskenbaar duidelijk maken waarom uitgerekend hij onder de vleugels van Richie Hawtin de kneepjes van het artiest zijn meekrijgt. Met releases op de labels Minus, Cocoon en Plus 8 en een plekje op de megaspectaculaire shows van M-Nus, is Matador de dj om in de gaten te houden in de toekomst.

In deze crisistijd bezuinigt Cr!s!s niet op de line up en haalt deze rijzende ster naar Nederland. Verder verzorgen Boys OFF, Zoutman (live), Paul Laurens, Mondjesmaat, Boss&Harris, Platvloers, Koen Schepens, La Vondel (live), Tibor Tim & Von Holtz de muzikale acts. Een lange line up, deze uitspatting mag immers wat kosten.

Pand 14
De locatie, Pand 14, is Amsterdams jongste club. Afgelopen december opende dit cultureel centrum zijn deuren midden in bedrijvengebied Amstel III. Een stukje fietsen van de stad, maar in tijden van crisis zijn ontberingen de dagelijkse praktijk. Geen last van de crisis? Dan kun je lekker met de taxi. Gratis parkeren kan overigens voor de deur.

Klik hier voor meer informtie over Cr!s!s.

Share |