Quintino op SuperZondag in Cinema Rotterdam

Zondag 26 februari vind de nieuwe start plaats van SuperZondag in Cinema Rotterdam. Met een nieuw logo en een nieuw uitstraling zijn wij helemaal klaar om 2012 weer elke laatste zondag van de maand Rotterdam op zijn kop te zetten! Voorafgaand aan het feest kan er gedineerd worden in Cinema. Iedere editie staat er een ander menu centraal waarvan onbeperkt gegeten kan worden voor een mooie prijs (incl. Entree SuperZondag).

DJ Marc MacRowland een graag geziene DJ in Rotterdam en bekend van zijn laatste hit ‘The Final Countdown’ op  het wereldbekende Spinnin’ Records nodigt iedere editie bevriende collega-dj’s uit om voor een knallende avond te zorgen. Deze editie is het de beurt aan niemand minder dan DJ Quintino!

Dj Quintino scoorde onlangs zijn 2e nummer 1 hit in de Top40 met de track ‘Epic’ en ontving hier zelfs een gouden plaat voor. Maar ook in het buitenland begint de vraag naar hem steeds groter te worden en tourt hij tegenwoordig de hele wereld over. Met twee nieuwe releases ‘We Gonna Rock’ op het label Musical Freedom van Tiesto en  ‘The one and only’ op Wall Recordings van Afrojack staat hij in de startblokken om de wereld te gaan veroveren! De avond begint om 22:00 en de entree bedraagt 10 euro.

Meer informatie www.facebook.com/superzondag. LIKE deze page en houdt de secret guestlist link in de gaten!

DINEREN
Vanaf 19:00 is er een ‘Luxe Walking Dinner’, een lopend buffet met o.a kreeft, king crab, tournedos & sushi voor maar 29,50 per persoon (incl. entree voor SuperZondag)

Reserveer tijdig! Ma. t/m Wo tel: 010 - 213 12 51 (tot 17:00) |  do t/m zo. tel: 010 - 433 12 98 (vanaf 17:00)

Klik hier voor meer informatie over SuperZondag.

Share |