'De Man Zonder Schaduw' gaat voor een 'All Nighter' @ Trouw

Zo rond de Kerstdagen zijn de clubavonden net iets specialer dan normaal. En zo ook op vrijdag 23 december in Trouw. Dan staat De Man Zonder Schaduw namelijk voor de vierde keer met zijn eigen avond in Trouw, maar voor de eerste keer met een all nighter van zijn hand. En Patrice Bäumel lanceert op dezelfde avond in De Verdieping zijn nieuwe concept ‘Black Magic’ en heeft hiervoor niemand minder dan de Duitse techno en electro legende DJ Hell staan.

Tijdens de vroege dagen van GZG, het feestconcept van De Man Zonder Schaduw, was het niet meer dan normaal dat hij tijdens iedere editie een marathonset draaide. Zes uur in de dj booth, daar draaide hij zijn handen niet voor om. Hier leerde hij hoe spanning op te bouwen in een set en deze vast te houden tot het bittere einde. Tijdens zijn eigen avond in Trouw zal DMZS deze oude tijden doen laten herleven en zal hij zes uur lang alleen in de booth staan.

In De Verdieping heeft Patrice Bäumel twee primeurs. Hij zal hier zijn nieuwe concept ‘Black Magic’ lanceren en hier zal DJ Hell voor het eerst in Trouw staan. Black Magic richt zich op alles dat zwart aanvoelt, klinkt en eruit ziet. Techno en electro legende DJ Hell past perfect in dit plaatje. De man die de gehele electroclash van midden jaren ’90 op zijn naam mag schrijven, is inmiddels wel een paar jaartjes ouder, maar dat neemt niks weg van zijn kwaliteit als artiest en status als grootheid.

Patrice Bäumel en Trouw zijn twee handen op één buik. Hij runt zowel het label als dat hij resident artiest van de Amsterdamse club is. Zijn album ‘Vapour’ dat vorig jaar uitkwam, werd internationaal geprezen en de track ‘Birth’ van dit album werd onlangs in een reclame van Nike gebruikt. Bäumel staat erom bekend zichzelf altijd scherp te houden door nooit te lang hetzelfde te doen en zichzelf altijd te blijven vernieuwen. Tijd daarom voor zijn nieuwe concept.

De Kerst begint dit jaar dus al op vrijdag 23 december met een avond en twee zalen vol artiesten die je Kerstkadootjes zullen doen laten verbleken.
Share |