Taras van de Voorde met 7 uur set

De beste manier om een geweldig jaar af te sluiten is om de volgende zo feestelijk mogelijk te beginnen. Dat is kortweg het strijdplan van Taras van de Voorde , die op zondag 1 januari meteen los gaat met een 7 uur durende gig in de Rotterdamse hotspot Perron. Kortom, een vliegende start van Taras, die na zijn internationale doorbraak in 2011 niet kan wachten ook zijn thuisstad te rocken.

Want jawel, het was absoluut een mooi jaar voor Van de Voorde. Nadat hij werd opgemerkt met tracks als 1998, The Game, Don’t Stop Us en zijn remix voor Defected , Stuffa’ Proof verschenen al snel de buitenlandse gigs in zijn agenda. Zo kwam hij terecht op party walhalla Ibiza, waar hij draaide in de gerenommeerde clubs Pacha en Ushuaia , maar Italië en zelfs Azië kregen bezoek van de Rotterdammer. Inmiddels staan er nieuwe releases gepland voor 2012, waaronder een remix voor 2000 And One 's label Remote Area, en sluit Taras het jaar passend af op Awakenings NYE in de Maassilo , Rotterdam.

Een dag later is Taras echter alweer in Cultuur Podium Perron te vinden. Met het ongekende succes van zijn Birthday Bash, welke nog vers in het geheugen gegrift staat, draait hij deze avond wederom een lange, 7 uur durende DJ set. Iets waar Van de Voorde zich inmiddels in heeft gespecialiseerd, zowel dansvloeren in Catwalk als Perron hebben deze muzikale trips al eens meegemaakt.

Perron, maak je op voor een lange, hete, uitzinnige, knotsgekke start van het nieuwe jaar vol goede muziek en beste wensen, Taras is in da house!

Om alvast in de stemming te komen kun je hier alvast luisteren naar Taras zijn guestmix voor Defected : http://soundcloud.com/ Defected records/in-their-house-14-taras-van-de

Klik hier voor meer informatie over Taras van de Voorde .

Share |