Heb jij je tickets ook al voor dit hemelse feest?

Het is je vast niet ontgaan: zaterdag 25 februari 2012 daalt de hemel neer op aarde in Club Eindelijk Weer in Almere. Heb je ook zin in een knallend dancefeest? Kom dan naar Creations in Heaven! Meteen bij de entree voel je al dat je in de hemel bent aangekomen: Adembenemend, Sprankelend en Sensationeel.

Wordt door engelen ontvangen met een bruisend glas champagne en voel je meteen welkom. Geniet van je champagne en iets lekkers, de heerlijke ambiance en alle mooie gezellige mensen om je heen. Bij Creations doet iedereen altijd extra z’n best om er mooi uit te zien en dit zorgt mede voor de geweldige sfeer! De dresscode op 25 februari is wit, zilver en/of blauw.

 

Let op: Creations vraagt alle bezoekers om op 25 februari voor 00.00 uur binnen te zijn. Want om 00.00 uur wordt deze editie namelijk extra verrassend geopend in de mainstage! Eenmaal binnen kun je in 2 zalen luisteren naar de beste beats van top deejays! Naast veel gezelligheid kun je hier genieten van sexy danseressen en word je verwend met gratis fruit, ijs en snoep. Deze editie wordt er extra uitgepakt met special effects en entertainment.    

Verwacht wordt dat deze editie, net als de voorgaande edities, uitverkocht raakt. Wacht dus niet te lang met het bestellen van je tickets! Earlybirdtickets zijn inmiddels uitverkocht maar normale tickets zijn nog verkrijgbaar via: www.creationsvents.nl en Free Record Shop. Creations... dansen, ontmoeten, genieten, flirten, having fun! Wanna join us? More info: www.creations-events.nl See you soon @ Creations!

 Klik hier voor meer informatie over Creations in Heaven.

Share |