Laatste info & Timetable Nightmare

Aankomende zaterdag 3 december krijgen de Hardcore profeten gelijk in hun voorspelling dat iedereen samen komt voor Nightmare“The Global Hardcore Gathering”.  Nightmare bestaat uit twee grote Area’s. In de “Present” krijgen de actuele Hardcore beats alle gelegenheid om te knallen. 

In de populaire “Early” wordt terug gegaan naar de gouden eeuw van de Hardcore en wordt er flink los gegaan op de tijdloze beukers. Daarnaast kun je ook nog even lekker uitrazen in de Freddy’s Playground Area, waar de Nightmare - ganger zich voor even kan onttrekken aan het geweld in een met entertainment gevulde omgeving. Naast onder andere de bekende spinattractie, voor diegenen met een sterke maag en dito longinhoud, zal er een compleet  “doorloop” spookhuis aanwezig zijn. Ook kun je er op de foto met Freddy, tattoos laten zetten en nog veel meer. Freddy’s Playground wordt dus een hal vol duister vermaak… Houd je ogen trouwens goed open, want de duistere meester van de nachtmerries zal zaterdag terug keren naar Ahoy . En hij zal niet alleen komen….

Om je optimaal voor te kunnen bereiden op het decibelbombardement is hier de Time Table:

PRESENT:
22.00 – 23.30 Wasted Mind vs Stereotype
23.30 – 00.30 Daymar vs Anime
00.30 – 01.30 The Stunned Guys vs Art of Fighters
01.30 – 02.30 Noize Suppressor
02.30 – 03.30 10 Years Offensive Special
03.30 – 04.30 10 Years Offensive Special
04.30 – 05.00 Ophidian live
05.00 – 06.00 Angerfist
06.00 – 07.00 Tieum
Hosted by MC Ruffian .

EARLY:
22.00 – 23.00 Bountyhunter
23.00 – 00.00 Stanton
00.00 – 01.00 Paul Elstak
01.00 – 02.00 Shadowlands Terrorists ( Vince , JDA, Syco)
02.00 – 02.30 Rotterdam Terror Corps live
02.30 – 04.00 Mental Theo
04.00 – 05.30 Ruffneck
05.30 – 07.00 Darkraver vs Norman
Hosted by Da TMC .

Tickets voorverkoop en aan de deur
Tickets voor Nightmare zijn nog verkrijgbaar en de normale entreekaarten kosten € 39,50. Alle VIP kaarten zijn uitverkocht! Je kunt tickets kopen via de officiële site www. Nightmare .nl en via www.paylogic.nl. Verder kun je tickets ook verkrijgen bij alle Primera winkels in Nederland evenals de grotere Free Record Shops, GWK, VVV en Postkantoren. Tevens zijn er nog kaarten aan de deur verkrijgbaar.

Goody Bag
De echte Hardcore fanatics die van plan zijn om vroeg te komen ligt een gave verrassing te wachten. De eerste 1.000 bezoekers krijgen namelijk een Hardcore Goody Bag, aangeboden door Mid-town Records, bestaande uit een CD, een Nightmare DVD en drie vinyl platen!

Zorg er dus voor dat je op tijd binnen bent zodat jij één van deze Goody Bags in ontvangst kunt nemen. Je krijgt hiervoor een kaartje (NIET het entreekaartje!) bij de ingang waarmee je jouw Goody Bag af kunt halen wanneer je wilt bij de stand bij de ingang. Hou er rekening mee dat de lockerboxen waarschijnlijk te klein zijn om vinyl in op te bergen, je kunt beter jouw Goody Bag in ontvangst nemen als je weggaat. Met een tegoedkaartje ben je immers altijd verzekerd van één bag!!

Toegangsbeleid
De minimumleeftijd is 16 jaar. Er kan gevraagd worden naar legitimatie om jouw leeftijd te controleren bij de ingang.
Om er voor te zorgen dat iedereen op een veilige manier kan genieten tijdens Nightmare zullen alle bezoekers bij de ingang gefouilleerd worden. De organisatie houdt zich aan het zero tolerance beleid van de gemeente Rotterdam. Dit betekent dat zowel soft- als hard drugs niet zijn toegestaan tijdens het evenement. In samenwerking met de politie zal de organisatie hierop tijdens het hele event controleren.

Wat mag wel mee & wat niet
Jouw fotocamera mag je gewoon mee naar binnen nemen. Professionele fotocamera's en video camera's worden niet toegelaten. Deodorant, parfum en soortgelijke producten mogen alleen naar binnen in de originele, gesloten verpakking. Spuitbussen onder druk mogen om veiligheidsredenen niet mee naar binnen. Mensen die met drugs en/of wapens proberen binnen te komen, worden direct overhandigd aan de politie.

Kluisjes
Zorg dat je een warme jas bij je hebt. Wanneer Nightmare is afgelopen kan het buiten koud zijn. Je kunt je jas net als je tas of andere waardevolle spullen opbergen in één van de vele Lockerbox kluisjes die tijdens het event te huur zijn. Voor een kluisje betaal je €6,- plus €5,- borg voor de sleutel. Je hebt gedurende het hele event toegang tot je kluisje.

Munten
Gedurende de hele nacht is er eten en drinken verkrijgbaar. Betalen doe je met de speciale munten die bij verschillende kassa's verkrijgbaar zijn. Je kunt hiervoor betalen met cash en pin.

Openbaar vervoer
Ahoy is goed bereikbaar; vanaf station Rotterdam Centraal neem je de metro of de bus naar halte Zuidplein. Deze halte ligt op slechts vijf minuten loopafstand van Ahoy . Let op; in het weekend vindt er geen kaartverkoop plaats op de metrostations, maar er zijn nog altijd kaartcontroles. Voor de laatste info, check www.9292ov.nl of www.ret.nl.

Parkeren
Ahoy heeft een zeer ruim parkeerterrein en rekent €11,- voor een uitrijkaart.
Op vijf minuten loopafstand kun je ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug.

Klik hier voor meer informatie over Nightmare . 

Share |