Are you the 'Lady Luck'? Extra kaarten Jamie Woon @ Melkweg

Op zaterdag 17 december treedt Jamie Woon alsnog op in de Melkweg, nadat hij door een blessure zijn optreden op Off Centre festival in september af moest zeggen. Het concert was reeds uitverkocht, maar doordat een deel van de tickets is geretourneerd komen er nu opnieuw kaarten beschikbaar voor de eerste clubshow ooit in Nederland van dit grote talent.

De extra kaarten zijn vanaf woensdag 30 november, 16.00 uur (!) verkrijgbaar via www.ticketservice.nl. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Jamie Woon mag met recht één van de grote ontdekkingen van 2011 genoemd worden. Met zijn mix van soul, pop en electronica is de jonge zanger vergelijkbaar met James Blake, die vorig jaar doorbrak. Zijn single ‘Lady Luck’ sloeg in als een bom en werd gevolgd door het sterke debuutalbum ‘Mirrorwriting’. Op PITCH Festival en vervolgens Lowlands bewees Jamie Woon dat zijn nummers ook live goed uit de verf komen en ontpopte hij zich als een innemend entertainer. Woon zou eind september de headliner zijn op de tweede editie van Off Centre, maar moest dit optreden helaas verplaatsen door het scheuren van zijn achillespees. Reeds gekochte kaarten blijven uiteraard gewoon geldig, evenals Off Centre passe-partouts.

Beperkt aantal extra kaarten a € 14,00 (excl. lidmaatschap en servicekosten) beschikbaar vanaf woensdag 30 november, 16.00 uur via www.ticketservice.nl en de bekende adressen.
Share |