De kerst kleurt geel tijdens GirlsLoveDJs

De kerst kleurt geel dit jaar tijdens de GirlsLoveDJs Yellow Claw special op 2e kerstdag in  AIR. GirlsLoveDJs, dat steevast uitverkoopt op deze locatie, heeft besloten de kompanen van Yellow Claw een dik podium te geven binnen haar eigen evenement. Yellow Claw is in korte tijd een van de best lopende landelijke club avond geworden. Vrijwel alle zalen van Friesland tot Maastrikkie verkopen uit. De eclectische mix van Nizzle, Jim Aasgier& MC Bizzey zetten elke club, hut, schuur, steeg, stage, podium op zijn kop.

Voor de mensen die Yellow Claw nog niet kennen, een kleine introductie: Yellow Claw is de club avond en speeltuin van Nizzle, Jim Aasgier, MC Bizzey en wordt georganiseerd door Dennis Brugman, bekend van o.a. Dirk Deluxe. De sound is best te beschrijven als een uppercut van House, Electro, Hiphop, Dubstep, breaks RnB, en vele andere stijlen. Gezien het succes van Yellow Claw en het feit dat Nizzle& Jim Aasgier al jaren resident zijn van GirlsLoveDJs was het een logische zet om deze twee concepts een keer samen te voegen.

Naast Headliner Yellow Claw hebben we international dj Nicky Romero weten te strikken. Nicky Romero’s ster is rijzende en was ook al the talk van het Amsterdam Dance Event. Zijn Remix van Green Velvet’s – Flash wordt grijs gedraaid en sinds zijn nieuwe hit Camorra is het officieel aan.  Het opwarmen wordt gedaan door Feest Dj Ruud, die er zomaar een polonaise in kan gooien zo vroeg op de avond, én girl-magneet Phalerieau. In de tweede zaal staan o.a. The please: het producers duo dat verantwoordelijk was voor de titel song van Rabat of in ieder geval de beat daarvan en verder Lee Millah, Dommingus (DJ Broadcast) & society boy: Lee Stuart.

Klik hier voor meer informatie over GirlsLoveDJs Yellow Claw.

Share |